Amazon cauta sa angajeze 100.000 de oameni pentru a face fata comenzilor in perioada coronavirus!

Compania Amazon caută să anagajeze 100.000 de persoane din Statele Unite ale Americii pentru a reuși să țină pasul cu comenzile online în perioada pandemiei de coronavirus, când tot mai multe persoane preferă să comande online.

RomaniaTV.net
16 mart. 2020, 20:52
Amazon cauta sa angajeze 100.000 de oameni pentru a face fata comenzilor in perioada coronavirus!

Retailerul online a declarat faptul că, temporar, angații care lucrează în depozite, centre de livrare și magazine alimentare vor fi plăți cu 2 dolari pe oră, până la sfârșitul lunii aprilie. În același timp, și muncitorii din Marea Britanie și din alte țări europene vor beneficia de măriri salariale.

„Observăm o creștere semnificativă a cererii, ceea ce înseamnă că nevoile noastre de forță de muncă nu au precedent pentru această perioadă a anului”, a spus Dave Clark, care supraveghează rețeaua de depozitare și livrare a Amazonului.

Citește și:Patronul Amazon promite 10 miliarde de dolari pentru combaterea schimbărilor climatice

Amazon a anunțat în urmă cu câteva zile că majorara comenzilor online va pune operațiunile sub presiune și a avertizat cumpărătorii cu privire la faptul că, comenzile online ar putea mai mult decât în mod obișnuit. 

De asemenea, în contextul pandemiei de coronavirus, compania a vândut mai multe produse de curățare și încearcă să obține și mai multe stocuri. 

Compania americană a anunțat că sunt în căutare de șoferi, curieri, persoane dispuse să lucreze în depozite, care să ambaleze și expedieze comenzile pentru cumpărături, atât part-time, cât și full-time.