Ambasada Marii Britanii salută condamnarea lui Dragnea şi votul de la europarlamentare: Moment excepţional pentru democraţia românească

Publicat: Miercuri, 29 Mai 2019 12:10 // Actualizat: Miercuri, 29 Mai 2019 12:10 // Sursa: romaniatv.net

Ambasada Marii Britanii apreciază că, prin prezenţa masivă la vot şi printr-o decizie cheie a justiţiei, România a demonstrat că instituţiile sale funcţionează, iar spiritul civic este mai puternic ca niciodată, potrivit unui mesaj transmis pe contul de Facebook al Ambasadei Marii Britanii la Bucureşti.

"Moment excepţional pentru democraţia românească. Trei decenii după căderea comunismului, România a demonstrate zilele acestea, prin prezenţa masivă la vot şi printr-o decizie cheie a justiţiei, că instituţiile sale funcţionează, iar spiritul civic este mai puternic ca niciodată. Felicitări, România!", se arată în mesajul transmis de Ambasada Marii Britanii la Bucureşti, pe Facebook.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
30 mai 08:15
Răspunde | Votează email 2 email
romanul
"diplomatul", un jeg, sa-si vada de brexitul lui! De unde pina unde si cine-ti iti da dreptul sa te amesteci in treburile altui stat? Un nemernic care ar trebui trimis pachet acasa! La fel si ticalosul de Klemm sa ambasadoarea Olandei! Dar la stina fara caini, lupii rup oile!
29 mai 17:08
Răspunde | Votează email 0 email
Andrei Palincu
Mârlănie sloboită la mahmurelă. Te mai poţi lăuda că eţti diplomat, de piei de cloşcă, salutând întemniţarea cuiva, indiferent de nume. Brexitangiilor!
1
EUR
4.8336
RON
05 Aug
noapte 17 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H