Ambasada SUA în România face angajări. Ce posturi sunt disponibile

Ambasada SUA în România face angajări în această perioadă. Salariile oferite încep de la 1.800 de lei şi pot ajunge la 5.000 de lei. 

RomaniaTV.net
07 feb. 2020, 12:10
Ambasada SUA în România face angajări. Ce posturi sunt disponibile

Ambasada SUA în România angajează specialist în Resurse Umane, tehnician sisteme de alarmă, muncitor şi electrician.

Pentru postul de specialist Resurse Umane, salariul porneşte de la aproape 5.200 de lei net lunar. Cei interesaţi trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: aă aibă cinci ani experienţă relevantă în Resurse Umane şi un an experienţă de conducere în HR,  cunoştinţe solide de engleză, sunt buni comunicatori, dau dovadă de tact şi au abilităţi de analiză.

Candidatul potrivit pentru acest post trebuie să fie absolventul unei specializări universităre din domeniul Resurselor Umane, Management sau Administrarea Afacerilor. Dacă totuşi candidatul care îşi doreşte acest post nu îndeplineşte condiţia studiilor superioare absolvite într-unul dintre domeniile antemenţionate, se califică pentru post dacă are nouă ani experienţă de lucru în HR, potrivit economica.net

Ultima zi de depurene a CV-ului este de 16 februarie. 

Tehnician sisteme de securitate

Salariul minim oferit este de aproape 2.500 de lei net lunar. Candidatul potrivit pentru acest post trebuie să cunoască bine limba engleză, are abilităţi tehnice şi permis de conducere categoria B de minimum cinci ani.

De asemenea, 16 februarie este termenul-limită de depunere a CV-ului. 

Electrician

Pentru această funcţie, salariul minim oferit este de aproape 2.500 de lei net lunar. Pot depune CV-uri cei care au absolvit liceul, au cel puţin trei ani experienţă în mentenanţa sistemelor electrice ale clădirilor, au cunoştinţe solide în domeniul electric, au cunoştinţe bune de engleză şi permis de conducere categoria B.

Termenul limită de depunere a CV-ului este de 11 februarie.

Manipulant bunuri

Cei care vor să depună un CV trebuie să ştie că salariul minim oferit este de peste 1.800 de lei net lunar. Se califică pentru acest post oamenii care au şase luni experienţă în acest post, au cunoştinţe elementare de engleză, sunt rezistenţi la muncă fizică şi au permis de conducere categoria B.

Termenul limită de depunere a CV-urilor este 12 februarie.


loading...
Partenerii noștri