Ambasada Suediei la București reacționează după vaccinarea lui Klaus Iohannis. Ce provocare i-au lansat președintelui

Ambasada Suediei la București este, din nou, în ton cu tot ce este nou pe rețelele de socializare. Președintele României s-a vaccinat astăzi împotriva COVID, însă nu acest lucru i-a impresionat pe români, ci mușchii șefului statului.

15 ian. 2021, 15:55
Ambasada Suediei la București reacționează după vaccinarea lui Klaus Iohannis. Ce provocare i-au lansat președintelui

Ambasada Suediei la București reacționează după vaccinarea lui Klaus Iohannis. Președintele României a dat startul etapei a doua de vaccinare împotriva COVID, însă nu acest lucru a fost observat de români. Șeful statului a impresionat pe toată lumea cu mușchii săi, iar glumele pe acest subiect au umplut mediul online.

Citește și: Klaus Iohannis s-a vaccinat public anti-Covid: „Nu doare. E sigur, eficient și recomand tuturor vaccinarea”

Ambasada Suediei la București a postat pe pagina sa de Facebook o poză cu un suedez care își lucrează bicepșii în sala de fitness. Bărbatul prezintă o formă vizibil mai impresionantă decât cea a șefului statului.

Ambasada Suediei la București reacționează după vaccinarea lui Klaus Iohannis. ”Viking fitness- cum arată brațul după 14 săptămâni de sală”, este mesajul plin de umor al ambasadei. Provocarea a fost acceptată de internauții care au reacționat la postarea ambasadei: ”Al nostru e mai tare!”, ”O fi antrenorul lui Ioha?”, ”O avea mușchi, dar nu e vaccinat!”.

Klaus Iohannis a făcut „senzaţie” în timpul vaccinări antiCOVID

Subiectul zilei nu a fost începerea celei de-a doua etape de vaccinare, nici ziua lui Eminescu şi nici măcar imunizarea în sine a preşedintelui ţării ci faptul că Iohannis se menţine extrem de bine pentru vârsta sa.

Astfel, muschii preşedintelui Iohannis au fost motiv de glume pe internet. Românii s-au amuzat pe reţelele de socializare cu privire la masa musculară a Preşedintelui. Unii dintre aceştia spunând chiar că „din profesor de fizică a devenit profesor de educaţie fizică“.

Vaccinarea preşedintelui a atras comentarii dintre cele mai amuzante. Deşi eram pregătiţi să auzim păreri conspiraţioniste sau comentarii cu privire la declaraţiile acestuia, majoritatea românilor au vorbit despre masa musculară a lui Klaus Iohannis.

„Ca unul care se pricepe cât de cât la asta, pot spune sigur că la Cotroceni au sală de forţă şi cineva o şi foloseşte.“ a scrs Marian Godină pe reţelele de socializare.


loading...