Ambasadorul George Maior a avut o întrevedere cu congresmenul Mike Turner

Ambasadorul român la Washington, George Maior, a avut o întrevedere cu președintele Subcomitetului pentru forțe aeriene și terestre tactice al Congresului SUA, Mike Turner, care este și președintele Grupului de prietenie pentru România din Congresul SUA, întrevedere desfășurată în contextul participării parlamentarului american la reuniunea Adunării Parlamentare a NATO din 6 - 9 octombrie de la București.

RomaniaTV.net
04 oct. 2017, 19:39
Ambasadorul George Maior a avut o întrevedere cu congresmenul Mike Turner

În timpul întrevederii, desfășurată în 3 octombrie, cei doi interlocutori au abordat teme legate de parteneriatul strategic dintre România și SUA, în special în ceea ce privește continuarea dialogului politic la nivel înalt, se arată într-un comunicat de presă dat publicității miercuri seară de ambasada României în SUA. Cei doi oficiali au avut și un schimb de opinii asupra evoluțiilor din regiunea Mării Negre și de pe flancul estic al NATO.

Ambasadorul George Cristian Maior a reiterat interesul României de a fi inclusă în programul Visa Waiver, congresmenul Mike Turner exprimându-și susținerea pentru acest obiectiv.