Ambasadorul Hans Klemm, întâmpinat cu drapelul SUA arborat cu susul în jos la Biblioteca Judeţeană Vrancea

Publicat: Miercuri, 31 Octombrie 2018 16:22 // Actualizat: Miercuri, 31 Octombrie 2018 16:22 // Sursa: romaniatv.net

Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, a fost "răsplătit" pe măsură pentru donaţia de cărţi pe care a făcut-o la Biblioteca Judeţeană Vrancea: autorităţile locale au arborat steagul SUA cu susul în jos.

Ambasada SUA în România a donat mai multe cărţi Bibliotecii Județene ”Duiliu Zamfirescu” Vrancea, ocazie cu care a fost organizată o mică festivitate, la care autorităţile au arborat drapelul SUA invers.

"Donația constă în peste 200 de volume, în valoare de 3283 dolari și oferă acces la resurse despre SUA şi cultura americană. Cărțile donate includ titluri de referinţă, literatură americană clasică şi contemporană, metodologie de predare a limbii engleze, resurse pentru învăţarea limbii engleze, precum şi literatură pentru copii.

Au participat Ambasadorul SUA la București – domnul Hans Klemm, reprezentanți ai Consiliului Județean Vrancea, Instituția Prefectului Vrancea, Primăria Focșani, mass-media vrânceană, bibliotecari, elevi și cadre didactice", a scris Biblioteca Judeţeană Vrancea pe Facebook.

 
loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
01 nov 10:14
Răspunde | Votează email 0 email
un oarecare
ce panarame slugile astea! o rusine nationala!
1
EUR
4.8332
RON
28 Mar
noapte 6 °
zi 19 °
Ultimele joburi adaugate
24 H