Ambasadorul Hans Klemm, întâmpinat cu drapelul SUA arborat cu susul în jos la Biblioteca Judeţeană Vrancea

Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, a fost "răsplătit" pe măsură pentru donaţia de cărţi pe care a făcut-o la Biblioteca Judeţeană Vrancea: autorităţile locale au arborat steagul SUA cu susul în jos.

RomaniaTV.net
31 oct. 2018, 14:22

Ambasada SUA în România a donat mai multe cărţi Bibliotecii Județene ”Duiliu Zamfirescu” Vrancea, ocazie cu care a fost organizată o mică festivitate, la care autorităţile au arborat drapelul SUA invers.

„Donația constă în peste 200 de volume, în valoare de 3283 dolari și oferă acces la resurse despre SUA şi cultura americană. Cărțile donate includ titluri de referinţă, literatură americană clasică şi contemporană, metodologie de predare a limbii engleze, resurse pentru învăţarea limbii engleze, precum şi literatură pentru copii.

Au participat Ambasadorul SUA la București – domnul Hans Klemm, reprezentanți ai Consiliului Județean Vrancea, Instituția Prefectului Vrancea, Primăria Focșani, mass-media vrânceană, bibliotecari, elevi și cadre didactice”, a scris Biblioteca Judeţeană Vrancea pe Facebook.