Amber Heard l-a părăsit pe Johnny Depp

După cum a jucat Amber Heard această mișcare a divorțului, la 15 luni de la nuntă și la doar două zile după ce a murit mama actorului, Betty Sue Palmer, am putea spune că Depp și-a găsit nașul.

RomaniaTV.net
26 mai 2016, 13:31
Amber Heard l-a părăsit pe Johnny Depp

Johnny Depp a fost lovit, cu alte cuvinte, cu sânge rece de mult mai tânăra sa soție, 30 de ani față de cei 52 ai starului din Pirații din Caraibe, Amber depunând actele de divorț și citând ca motiv veșnicele diferențe ireconciliabile.

Citeşte şi  ŞOC la Hollywood. Johnny Depp suferă de o boală rară care îl lasă fără vedere

Ieri, actorul cu o avere de 400 de milioane de dolari și care deține o insulă privată în Bahamas a depus la rândul lui actele de divorț la tribunal, cerând judecătorului să respingă cererea de pensie alimentară înaintată de Amber Heard.

Mulți spun că Johnny s-a schimbat în rău după ce seducătoarea Amber a intrat în viața lui, fostul sex simbol dobândind un aspect pufos, corpolent și mult mai neîngrijit decât ceea ce ne arătase până acum.

Vezi pe okmagazine.ro transformarea lui Johnny după mariaj!

Amber Heard a intentat divorț luni la un tribunal din Los Angeles, potrivit documentelor publicate de site-ul dedicat celebrităților TMZ. Amber Heard a făcut, de asemenea, demersuri pentru a obține o pensie alimentară de la actorul cu 22 de ani mai în vârstă, potrivit Agerpres.

Solicitarea lui Heard a fost înaintată la două zile după moartea lui Betty Sue Palmer, mama lui Johnny Depp.

Revista People, care a obținut, la rândul său, o copie a cererii de divorț, a indicat că actrița a invocat „diferențe ireconciliabile”.

Cei doi actori, care nu au copii împreună, s-au aflat în centrul unui scandal care a fascinat Australia mai multe luni de zile, după ce au fost reținuți pentru introducerea ilegală a celor doi câini ai cuplului pe teritoriul australian.

Heard a fost acuzată ca i-a introdus ilegal pe terrierii Pistol și Boo în această țară, în timpul unei vizite întreprinse anul trecut alături de Depp în Queensland, unde actorul filma ultima parte a lungmetrajului „Pirații din Caraibe”, „Dead men Tell no Tales”.

La acea vreme, Barnaby Joyce, ministrul australian al agriculturii, a amenințat cu eutanasierea câinilor dacă aceștia nu sunt trimiși înapoi în Statele Unite.

Amber Heard a pledat vinovată luna trecută pentru falsificarea documentelor de transport ale câinilor și a primit o amendă de 1.000 de dolari australieni (685 euro).