Ambulanţă SMURD răsturnată în Capitală după ce un şofer neatent a izbit-o în plin VIDEO

Un şofer neatent nu a respectat semnalele acustice şi luminoase ale unei ambulanţe şi a produs un grav accident. În urma impactului violent pacientul şi membrii echibajului au fost răniţi. Victima din ambulanţă fusese victima unui alt accidentrutier şi era în drum spre Spitalul Bagdasar Arsenie. Şoferul care a produs accidentul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

11 dec. 2013, 06:59
Ambulanţă SMURD răsturnată în Capitală după ce un şofer neatent a izbit-o în plin VIDEO

Vina aparţine şoferului care nu a ţinut cont de faptul că ambulanţa avea în funcţiune atât semnalele acustice, cât şi cele luminoase, fiind atent doar la semaforul din intersecţie. În total, patru persoane au ajuns la spital: pacientul din ambulanţă şi cei trei membri ai echipajului medical, potrivit România TV.

Citeşte şi Ambulanţă cu pacienţi, LOVITĂ de un camion. Trei persoane au fost rănite în accident

Pentru că avea verde, n-a ţinut cont că o salvare se grăbea să ajungă mai repede la spital cu pacientul. Avea atât semnalele luminoase, cât şi cele acustice în funcţiune. Pacientul din ambulanţa SMURD a avut dublu ghinion. Se afla acolo după ce fusese rănit în urma unui accident rutier. La doar câteva sute de metri de spitalul Bagdasar Arseni din Capitală, ambulanţa care-l transporta a fost lovită în plin şi s-a răsturnat. Pe lângă el, şi paramedicii au avut de suferit.

Este vorba de două persoane care prezintă răni în partea superioară, la un membru superior, un paramedic, şi la claviculă, alt paramedic. Răni superficiale la celălalt paramedic şi la pacient„, a declarat Ionuţ Amzu, pompier maior.

Citeşte şi Accident la Vaslui. Un autobuz a intrat într-o ambulanţă care transporta la spital un pacient în stare gravă

Şoferul vinovat va plăti cu permisul de conducere. În plus, pe numele său se va întocmi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Traficul în zona Brâncoveanu a fost deviat pentru câteva zeci de minute.