Ambulanţă spulberată în faţa spitalului. Patru oameni au fost răniţi VIDEO

O ambulanţă care transporta un pacient a fost spulberată de o maşină. S-a întâmplat luni noaptea în Craiova, chiar în faţa spitalului. Patru oameni, printre care şi bolnavul din salvare au fost răniţi.

RomaniaTV.net
01 mai 2012, 05:50
Ambulanţă spulberată în faţa spitalului. Patru oameni au fost răniţi VIDEO

Ambulanţa mai avea 200 de metri să intre pe poarta spitalului. Într-o intersecţie, o maşină care a pornit la culoarea verde a semaforului n-a auzit sirenele, a intrat cu viteză în intersecţie şi a lovit violent maşina salvării. Impactul a fost atât de puternic, încât ambulanţa a fost pur si simplu răsturnată, informează România TV.

„Având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune a pătruns în intersecţie la culoarea roşie şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar”, a declarat Claudiu Dumitru, Poliţia Rutieră Craiova.

Câţiva oameni aflaţi în apropiere i-au ajutat pe răniţi să iasă din maşină. Este vorba despre şoferul autoturismului, asitenta de pe ambulanţă, pacientul de naţionalitate poloneză şi translatorul acestuia.

„Impactul a fost auzit chiar de către personalul medical din departamentul de urgenţă. Pacientul care oricum urma să ajungă la unitatea de urgenţă, dar nu în această formă, se află policontuzionat”, a declarat Cristina Geormăneanu, purtător de cuvânt Spitalul de Urgenţă Craiova.

Dintre toţi, asistenta de pe ambulanţă s-a lovit cel mai rău. Toate cele patru victime au rămas internate pentru investigaţii. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla exact cine se face vinovat de producerea accidentui.