Ambulanţier de 56 de ani, mort de covid. Doliu la Ambulanţa Timiş

Un ambulanţier în vârstă de 56 de ani a murit după ce a fost diagnosticat cu coronavirus. Este doliu la Ambulanţa Timiş.

21 ian. 2021, 12:53
Ambulanţier de 56 de ani, mort de covid. Doliu la Ambulanţa Timiş
Ambulanţier de 56 de ani, mort de covid. Doliu la Ambulanţa Timiş

Ambulanţier de 56 de ani, mort de covid. Nicolae Pantalia era ambulantier la Lugoj şi fusese diagnosticat cu coronavirus.  Tocmai implinise 56 de ani.

Ambulanţier de 56 de ani, mort de covid. Mesaj emoţionant din partea colegilor

Citeşte şi Un bărbat din Germania a murit după ce s-a reinfectat cu COVID-19

Colegii săi au transmis un emotionant mesaj de condoleante.

„DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCA ÎN PACE !

PANTALIA NICOLAE – AMBULANȚIER S.A.J. TIMIS – LUGOJ 15.01.1965 – 20.01.2021

Am sperat, ne-am rugat pentru însănatoșirea lui, dar acest cumplit virus a fost mai puternic și l-a smuls dintre noi. Îl vom păstra pe mai departe în amintirea noastră .

Dumnezeu să-l ierte și să-i primească sufletul în grădina sa .

După cum spunea marele scriitor Mircea Eliade: ‘Toți suntem nemuritori, dar trebuie să murim întâi’, așa si el acum, trecând prin moarte se află printre cei veșnici . Pe pământ fiecare dintre noi lucrăm pentru mântuirea noastră , însă în momentul când trecem la cele veșnice nu mai putem face nimic în acest sens.

Rămâne ca rudele , prietenii și noi colegii să contribuim la ușurarea suferințelor lui. Așa că nouă ca niște buni colegi nu ne rămâne decât să aprindem o lumînare ori de cate ori avem ocazia și să ne rugăm pentru el , pentru că ‘mult poate rugăciunea stăruitoare a dreptului’, şi ‘unde sunt doi sau trei adunaţi în numele meu, acolo voi fi şi EU’.

Să ne rugăm , să fie aşezat în corturile drepţilor, în rândurile sfinţilor, acolo unde nu este durere, nici întristare, nici suspin, iar dacă a greşit cu ceva în această viaţă să rugăm pe Bunul Dumnezeu să îl ierte, şi să îl odihnească în pace, acum şi pururea şi în vecii, vecilor, Amin. Dumnezeu să-l ierte!.

Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu.

Sincere condoleanțe familiei greu încercate !

Semnează cu sufletul Colectivul Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Timiş .ZBOR LIN CĂTRE VEȘNICIE NICU!”, au transmis salvatorii de la SAJ Timis.