Amenințare cu bombă la o bancă din Bistrița. Zona a fost blocată complet

A fost alertă la o bancă din Bistrița după ce o persoană a sunat la 112 și a ameninat cu bombă. La fața locului au apărut mai multe echipaje de poliție, iar accesul în apropierea băncii este interzis.

10 feb. 2021, 15:04

Amenințare cu bombă la o bancă din Bistrița. Incidentl a avut loc la o bancă BCR din Bistrița, în zona Pieței Petru Rareș. La fața locului au apărut mai multe echipaje de poliție, iar accesul în apropierea băncii este interzis. Până în prezent nu există informații despre acest incident, amenințarea a fost anunțată printr-un apel la 112.

La fața locului au ajuns pirotehniștii. Au fost evacuați toți angajații băncii, precum și funcționarii și toți cei care se aflau în clădirea în care funcționează Consiliul Județean și Instituția Prefectului, precum și cei de la localurile și restaurantele din apropiere.

Citește și: Monstrul din Hunedoara vrea să scape din arest. Bărbatul a depus contestație

Amenințare cu bombă la o bancă din Bistrița. Persoana care a sunat la 112 ar fi spus că bomba ar urma să explodeze la ora 14:30. Circulația în apropierea băncii este interzisă, oamenii legii nu permit accesul persoanelor și mașinilor atât în apropierea băncii, cât și în apropierea instituțiilor din zonă, conform bistrițeanul.ro.

O pacientă cu COVID-19 s-a sinucis în baia Spitalului Judeţean Bistriţa

O pacientă cu COVID-19 s-a sinucis într-o baie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, a anunţat conducerea unităţii medicale într-un comunicatul de presă. Reprezentaţii spitalului susţin că infirmierele au găsit o pacientă cu COVID-19, în jurul orei 4, iar medicii au încercat să o resusciteze. Din păcate, nu am mai putut face nimic pentru ea.

Pacienta prezenta două plăgi înjunghiate, una latero-cervicală dreapta şi una în hemitoracele stâng, în zona submamară. Medicii legişti vor efectua autopsia pacientei, iar poliţiştii au deschis o anchetă.

„Un eveniment nefericit s-a petrecut în această dimineaţă la Secţia Boli infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa. O pacientă în vârstă de 55 de ani din Beclean, internată în salonul nr. 30 al secţiei, de la etajul 4 al unităţii, s-a sinucis astă-noapte în grupul sanitar din salon. Femeia a fost internată în data de 23 noiembrie cu o formă medie de infecţie cu virusul SARS-CoV-2 în Secţia Boli Infecţioase, evoluţia stării sale de sănătate pe parcursul spitalizării fiind uşor ameliorată, în contextul administrării medicaţiei antivirale, antibiotice, antiinflamatoare şi simptomatice, neexistând indicii că pacienta ar avea probleme din sfera psihiatrică”, se menţionează în comunicat, citat de Agerpres.


loading...
Partenerii noștri