Ameninţare cu BOMBĂ la Palatul de Justiţie din Arad

Palatul de Justiţie din Arad, în care îşi au sediul şi Tribunalul şi Judecătoria, a fost evacuat, vineri după-amiază, în urma unei ameninţări cu bombă primită la 112. Alarma s-a dovedit a fi falsă.

10 ian. 2014, 15:12
Ameninţare cu BOMBĂ la Palatul de Justiţie din Arad

Echipele care au intervenit în urma ameninţării cu bombă de la Arad au constatat că a fost vorba despre o alarmă falsă, în Palatul Justiţiei nefiind găsit niciun dispozitiv exploziv, iar numărul de pe care s-a făcut apelul la 112 ar aparţine unui bărbat care ar mai fi făcut ameninţări similare.

La serviciul de urgenţă 112 a fost primit, vineri, în jurul orei 17.00, un apel prin care se anunţa existenţa unei bombe în clădirea Palatului Justiţiei din Arad, care găzduieşte, între altele, Tribunalul şi Judecătoria Arad, informează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Ovidiu Liber, la faţa locului au fost trimise mai multe echipe care au luat măsuri de asigurare a perimetrului exterior al clădirii, în timp ce traficul pe două străzi din zonă a fost închis.

De asemenea, a fost luată măsura evacuării clădirii, în care se aflau la acea oră câteva zeci de persoane, majoritatea angajaţi ai instituţiilor respective.