Ameninţări cu cuţite şi mitraliere în centrul Bucureştiului între Serghei Mizil şi Giovanni Becali

Serghei Mizil, cunoscut pentru viaţa sa tumultoasă, atât în regimul comunist cât şi după revoluţie, a povestit un episod şocantîn care a fost implicat şi Giovanni Becali şi în urma căruia au rămas prieteni pe viaţă.

05 ian. 2022, 12:21
Ameninţări cu cuţite şi mitraliere în centrul Bucureştiului între Serghei Mizil şi Giovanni Becali

Relaţia dintre Serghei Mizil şi fraţii Giovanni şi Victor Becali nu a început deloc cu dreptul, aceştia fiind la un pas de un conflict violent, după cum a povestit chiar Serghei, dar acesta nu a făcut decât să-i apropie.

Serghei Mizil a povestit cum l-a amenințat Giovanni Becali că îi taie tendonul, iar el, la rândul său, l-a amenințat că îl împușcă. Impresarul ar fi fost impresionat de reacția lui Serghei Mizil, dar și de ținta acestuia. Așa a început prietenia dintre cei doi.

„El, în cap de masă, eu, în cap de masă… Mulți fotbaliști, actori… Nu dăm nume pentru că o mare parte din ei spun acum că nu ne-au cunoscut.

La un moment dat vine Giovanni și zice: «Ce zici dacă-ți tai tendonul». Două secunde. M-am dus în mașină, aveam Browning semi-automată. «Ce-ai zice dacă te îmușc în cap?». Și a rămas mut el!

«Poți să tragi unde vreau eu?». «Da». «Hai la Pescăruș», care era restaurantul unde era și cârmaciul Nicolae și toți. Bam, bam, eu acolo. «Mă, să moară mama, ăsta trage oriunde».

Singurii care nu m-au trădat în viața mea au fost Giovanni și Victor Becali. Am fost toată viața cu ei, iar ei au fost toată viața lângă mine. Indiferent, că am fost jos, că am fost arestați, că am fost infractori… Ăștia au fost oameni de caracter”, a povestit Serghei Mizil, citat de Wowbiz.ro.

Citeşte şi: Andra, hărţuită pe Internet. Ce decizie a luat artista: „Cătălin mă încurajează”

De asemenea, Serghei Mizil a povestit și cum a ajuns să facă pușcărie cu Giovanni Becali în Germania.

„Deci eram acolo, un grup infracțional compus din mulți oameni foarte inteligenți. Giovani făcea semn că lui îi duce cu motostivuitorul dosarul. Și erau acolo: Cain, Kalu, Albanezu.

Pe vremea aia erau cei mai mari șmecheri: Albanezu, Cain, Kalu și Giovani. Când s-a dus cu ei la pârnaie le zicea la pușcăriași: «Bă, eu sunt copil de haiduc». Și îi ziceau ăia: «Copil de haiduc și ai ajuns la pușcărie?». Au cochetat cu infracțiunea, ca să nu spun mai multe. George Barba spărsese două bănci. A spart și o bancă în Grecia, spre final. Adică oameni de bine, nu le dădeai banii, intrau pe geam și luau ce era al lor.

Și ăia voiau să ne facă grup infracțional. Și le spune: ce erați voi în România? «Noi eram biletari». Nemții ăia când au auzit, au bătut cu ciocanul și au întrebat: «Cine mai e în sală din România?». Și merg acolo. Și-mi zice: «Avem o singură întrebare». Și mă gândeam: când aude Ceaușescu că m-a legat și în Germania, iar începe să sară în sus. «Ce filme aveți voi în România?». Când m-am întors în sală, Giovanni luase cuvântul și voia să spună că bunicul lui a fost legionar”, a mai povestit Serghei Mizil.

Citeşte şi: Mira, la un pas să fie incendiată: „La 6 dimineaţa, m-am trezit cu fum în cameră”