Andra, hărţuită pe Internet. Ce decizie a luat artista: „Cătălin mă încurajează”

Andra, hărţuită pe Internet. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, însă, cu toate acestea, nu a scăpat de răutăţile oamenilor din mediul online. Vedeta a recunoscut că a fost şi este în continuare victima bullying-ului, din cauză că este persoană publică.
Alina Costache
05 ian. 2022, 11:21
Andra, hărţuită pe Internet. Ce decizie a luat artista:

Andra, hărţuită pe Internet. Artista recunoaște că nu este de piatră și chiar dacă încearcă să evite pe cât posibil să nu se lase afectată de jignirile unor persoane, nu reușește de fiecare dată. Cu toate acestea, soțul ei, Cătălin Măruță, îi este aproape și o încurajează la tot pasul.

Citeşte şi: Cum arăta Andra la începutul carierei muzicale şi cine era bărbatul cu care a fost înainte de Măruţă. Imagini incredibile!

Andra, hărţuită pe Internet

De asemenea, Andra a spus că este o fire sensibilă, iar oamenii care o urmăresc, mai ales în online, sunt răi și aruncă cu vorbe grele la adresa ei.

Am fost și cred că sunt și acum, ca persoană expusă publicului. Totuși, am o personalitate care mă face să nu observ răutățile și foarte puține ajung la mine cu adevărat. Am un mod de a fi, privesc mereu înainte, îmi văd de drumul meu, dar nu sunt de piatră, desigur.

Oamenii aruncă vorbe cu mare ușurință, mai ales în online, când ei sunt în fața unui ecran și nu simt că îi costă nimic, nici nu văd privirea omului rănit.

Sunt o fire sensibilă, dar nu prea pun la suflet aceste vorbe, iar dacă mă afectează, vorbesc cu cineva apropiat, de obicei cu Cătălin, și mă încurajează imediat, îmi spune că oamenii vor să rănească pentru că sunt ei furioși sau nefericiți, că nu are legătură cu mine agresiunea lor.”, a declarat Andra pentru Viva.ro.

Averea uriaşă strânsă de Andra în 20 de ani de carieră

Andra este una dintre cele mai bine plătite artiste din industria muzicală din România. Astfel, în urma unei cariere de 20 de ani, a reușit să strângă o avere considerabilă.

Concertele, evenimentele și contractele de imagine pe care le-a avut și le are i-au băgat în buzunare sume imense. În plus, Andra lucrează și în televiziune, fapt care reprezintă o altă sursă de venit.

De la „Românii au Talent”, Andra ar primi lunar 10.000 de euro, iar la „Vocea României” ar fi primit, în fiecare lună, o sumă similară.

De asemenea, nici concertele nu sunt de neglijat, căci pentru participarea la un singur eveniment ar încasa în jur de 3.000 de euro. Iar sumele câștigate lunar s-ar ridica la 40.000 de euro, scrie Fanatik.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!