Andra, hărţuită pe Internet. Ce decizie a luat artista: „Cătălin mă încurajează”

Andra, hărţuită pe Internet. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, însă, cu toate acestea, nu a scăpat de răutăţile oamenilor din mediul online. Vedeta a recunoscut că a fost şi este în continuare victima bullying-ului, din cauză că este persoană publică.

05 ian. 2022, 11:21
Andra, hărţuită pe Internet. Ce decizie a luat artista: „Cătălin mă încurajează”

Andra, hărţuită pe Internet. Artista recunoaște că nu este de piatră și chiar dacă încearcă să evite pe cât posibil să nu se lase afectată de jignirile unor persoane, nu reușește de fiecare dată. Cu toate acestea, soțul ei, Cătălin Măruță, îi este aproape și o încurajează la tot pasul.

Citeşte şi: Cum arăta Andra la începutul carierei muzicale şi cine era bărbatul cu care a fost înainte de Măruţă. Imagini incredibile!

Andra, hărţuită pe Internet

De asemenea, Andra a spus că este o fire sensibilă, iar oamenii care o urmăresc, mai ales în online, sunt răi și aruncă cu vorbe grele la adresa ei.

Am fost și cred că sunt și acum, ca persoană expusă publicului. Totuși, am o personalitate care mă face să nu observ răutățile și foarte puține ajung la mine cu adevărat. Am un mod de a fi, privesc mereu înainte, îmi văd de drumul meu, dar nu sunt de piatră, desigur.

Oamenii aruncă vorbe cu mare ușurință, mai ales în online, când ei sunt în fața unui ecran și nu simt că îi costă nimic, nici nu văd privirea omului rănit.

Sunt o fire sensibilă, dar nu prea pun la suflet aceste vorbe, iar dacă mă afectează, vorbesc cu cineva apropiat, de obicei cu Cătălin, și mă încurajează imediat, îmi spune că oamenii vor să rănească pentru că sunt ei furioși sau nefericiți, că nu are legătură cu mine agresiunea lor.”, a declarat Andra pentru Viva.ro.

Averea uriaşă strânsă de Andra în 20 de ani de carieră

Andra este una dintre cele mai bine plătite artiste din industria muzicală din România. Astfel, în urma unei cariere de 20 de ani, a reușit să strângă o avere considerabilă.

Concertele, evenimentele și contractele de imagine pe care le-a avut și le are i-au băgat în buzunare sume imense. În plus, Andra lucrează și în televiziune, fapt care reprezintă o altă sursă de venit.

De la „Românii au Talent”, Andra ar primi lunar 10.000 de euro, iar la „Vocea României” ar fi primit, în fiecare lună, o sumă similară.

De asemenea, nici concertele nu sunt de neglijat, căci pentru participarea la un singur eveniment ar încasa în jur de 3.000 de euro. Iar sumele câștigate lunar s-ar ridica la 40.000 de euro, scrie Fanatik.