HALUCINANT. Ameninţări cu LUMÂNARE DE LA MORT la CNA: „Nu semnezi, mori!”

La Consiliul Național al Audiovizualului au loc evenimente de-a dreptul halucinante.  Valentin Jucan, membru CNA, a relatat, pe pagina sa de Facebook, cum, în această instituţie, se ameninţă folosindu-se lumânări de la mort.

11 dec. 2014, 14:17

Valentin Jucan a spus că a primit un mail de la un angajat al CNA care i-a povestit că „președintele CNA s-a dus la o angajată de la serviciul juridic cu o lumânare aprinsă și i-au spus că e o lumânare de la mort și dacă nu semnează ce spune președintele, o sparge și că va muri”.

Zilnic, în CNA, această individă ajunsă în Consiliu pe mâna lui Victor Ponta, provoacă scandaluri, încalcă legea, minte. Întreține o stare conflictuală și amenință în moduri greu de imaginat angajații, totul pentru a încerca să păstreze controlul asupra instituției. (…) Nevoia Laurei Georgescu de a se păstra prin orice mijloace la conducerea CNA vine și din disperarea provocată de cercetările DNA. Vrea să cunoască ce anume solicită procurorii și, dacă se poate, să aranjeze ce se poate aranja în favoarea ei și în detrimentul actului de justiție. În print-screen-ul alăturat este un mail primit recent. Numele persoanelor a fost acoperit pentru a nu le provoca și mai multe neplăceri. Priviți și judecați„, a scris Valentin Jucan, pe pagina sa de Facebook.

Şefa CNA, Laura Georgescu, a spus însă că nu ştie despre ce este vorba. „Nu știu despre ce e vorba. Nu am cunoștință de nimic din ce scrie acolo”, a răspuns Laura Georgescu, președintele CNA, la solicitarea jurnaliștilor de a oferi un punct de vedere cu privire la cele relatate de Valentin Jucan și unii dintre angajații instituției.

Angajați ai CNA, care au dorit să-și păstreze anonimatul, au povestit pentru Paginademedia.ro că „incidentul cu lumânarea” a pornit de la o întâmplare între angajați, în care nu ar fi fost implicată și șefa instituției. Sensul acestei întâmplări ar fi fost greșit interpretat de către semnatarul mailului făcut public de Valentin Jucan, membru CNA.