Ameninţări din Piaţa Roşie! Vladimir Putin, în faţa a sute de mii de ruşi: „Victoria va fi a noastră”

Vladimir Putin a apărut, vineri, în faţa a sute de mii de oameni adunaţi în Piaţa Roşie din Moscova, în cadrul unui spectacol grandios, şi a promis că Rusia va merge până la capăt în conflictul cu Ucraina şi cu Occidentul.

30 sept. 2022, 19:37
Ameninţări din Piaţa Roşie! Vladimir Putin, în faţa a sute de mii de ruşi: „Victoria va fi a noastră”
Ameninţări din Piaţa Roşie! Vladimir Putin, în faţa a sute de mii de ruşi: "Victoria va fi a noastră"

Ameninţări din Piaţa Roşie! Adresându-se mulţumii din Piața Roșie, Vladimir Putin a promis că va face totul pentru a ridica nivelul de securitate în Herson, Zaporizhzhia, Lugansk și Donețk, cele patru regiuni din Ucraina pe care președintele rus le-a anexat oficial în această după-amiază.

NATO va continua să sprijine Ucraina, după ce Putin s-a lăudat că și-a îndeplinit obiectivele militare: „Nu acceptăm anexarea”

„Dragi prieteni, vom face totul pentru a ne susține frații și surorile din Zaporizhzhia și Kherson, precum și din Donețk și Lugansk. Vom face totul pentru a ridica nivelul de securitate în aceste teritorii pentru acești oameni. Vom face totul pentru a restabili economia și a restabili infrastructura, a construi școli, noi instituții, spitale. Am devenit mai puternici pentru că suntem împreună. Avem adevărul. Iar adevărul înseamnă putere, înseamnă victorie. Victoria va fi a noastră!”, a spus Vladimir Putin.

Volodimir Zelenski a depus solicitarea pentru aderarea Ucrainei la NATO / Avertismentul lui Cristian Diaconescu

Liderul de la Kremlin s-a adresat mulțimii din Piața Roșie din centrul Moscovei, după ce a semnat tratate de aderare care oficializează anexarea de către Rusia a patru regiuni ocupate din Ucraina.

„Astăzi este o zi istorică, o zi a adevărului și a dreptății. Rusia nu deschide doar ușile casei noastre. Rusia își deschide propria inimă. Bine aţi venit acasă!”, a mai spus Vladimir Putin.