Ameninţări în clanul Corduneanu: „Te bat cu palmele că, dacă-ți dau cu pumnul, mă înjosesc” VIDEO

Mascaţii au dat iama în clanul Corduneanu săptămânile trecute, dar trupele speciale nu sunt singura ameninţare la adresa acestora. Alţi "interlopi" s-au săturat de hegemonia foştilor sportivi şi au trecut la ameninţări.

10 dec. 2022, 08:49
Ameninţări în clanul Corduneanu: „Te bat cu palmele că, dacă-ți dau cu pumnul, mă înjosesc” VIDEO

Cătălin Băcăuanu a intrat în hora interlopilor din clanul Corduneanu de la Iași.  În ultima perioadă, în mediul online au început să circule mai multe filmulețe în care Cătălin Băcăuanu și Bogdănel Corduneanu se amenință. Conflictul dintre Băcăuanu și frații Corduneanu este unul mai vechi ce părea că s-a stins. Odată cu arestarea lui Viorel Oarză și a fiului său, Robert, Băcăuanu a reacționat și l-a acuzat pe Costel Corduneanu că ar fi implicat în toată povestea

De câteva zile, în mediul circulă mai multe filmulețe în care Cătălin Băcăuanu și Bogdănel Corduneanu se jignesc și se amenință. Conflictul dintre Băcăuanu și frații Corduneanu este unul mai vechi, însă de ceva timp s-a „reactivat”.

Controversatul avocat Alexandru Tudor Bernic a murit în urma unui infarct. A fost cercetat într-un dosar de înșelăciune în care a fost implicat şi Adrian Corduneanu

De când Robert și Viorel Oarză au fost arestați pentru lovire și complicitate la lovire, Băcăuanu a arătat cu degetul spre Costel Corduneanu și l-a acuzat pe acesta că ar fi în spatele arestărilor anterior menționate. Ulterior, Cătălin Băcăuanu și Bogdănel Corduneanu au început o „luptă” în mediul online.

Bogdănel Corduneanu: „Nu dau grade la nimeni”

După ce Băcăuanu a vorbit public despre Costel Corduneanu, Bogdănel a reacționat. „Vreau să fac un anunț pentru sclavul de Băcăuanu, pe care l-am scos pe stradă. Face afirmații la adresa familiei mele. S-a mutat la țară, pe la Brașov, nici număr la poartă nu are. Să vină la Iași să mă înjure, dacă vrea. L-au bătut toți sportivii din Iași, l-a bătut Edi Mihăilescu, L-A BĂTUT Gelu Căpet, i-a dat un pumn de nu se mai trezea, Samson, la Select, mulți băieți de-ai mei. Eu nu dau grade la nimeni, dar vreau să aduc la cunoștință cine e țăranul ăsta. Vină la Iași și mă înjură la Iași, dacă tot ai ceva cu familia asta”, susține Bogdănel Corduneanu.
Cătălin Băcăuanu: „Te bat cu palmele”

Nu a durat prea mult până când Băcăuanu a reacționat tot în mediul online.

„Las și eu mesajul ăsta pentru Bogdănel Corduneanu. Eu ți-am spus, nu ți-am înjurat familia, nu am vorbit de morți, de copii, cu toate că am de spus multe rău. Cheamă-mă la Iași, te bat cu palmele că, dacă îți dau cu pumnul, mă înjosesc. Nu uita că ați fost cerșetori până în ’96. După aia, Costel, fiind milițian… fă aia, fă-i aia, dă-i în bot… A legat pe mulți”, a spus Cătălin Băcăuanu.

În orice caz, dacă interlopii se răfuiau în stradă, cu câțiva ani în urmă, acum se rezumă la „scandaluri” în mediul online. Totuși, mediul online este considerat spațiu public, iar amenințările pe care interlopii și le adresează s-ar putea întoarce împotriva lor, potrivit bzi.ro

 

O „săgeată” a clanului Corduneanu rămâne în arest 

Magistrații ieşeni au dispus menținerea măsurii de arest la domiciliu pentru o „săgeată” a clanului Corduneanu. În luna mai, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au respins propunerea de arestare preventivă ce a fost formulată de procurori pe numele lui Dănuţ Iulian Ilincariu, sub acuzaţia de trafic de influenţă. În schimb, instanţa a dispus măsura arestării la domiciliu pentru 30 de zile

Dănuț Iulian Ilincariu a fost denunţat de un ieşean pentru că i-ar fi promis o locuinţă socială în schimbul unor sume de bani. Demn de remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Anchetatorii ieşeni susţin că Dănuţ Iulian Ilincariu a intrat recent în vizorul lor, după ce un bărbat l-a denunţat pentru un presupus trafic de influenţă.

Adrian Corduneanu, mesaj profund după ce a fost eliberat din închisoare: „Nu renunța la prietenii care te-au vândut, angajează-i ca vânzători”

Denunțătorul Constantin M. i-a adus acuzații grave lui Dănuț Iulian Ilincariu, individul acuzat, aflat în arest la domiciliu de mai bine de șapte luni. El a susținut că în luna martie 2021 a hotărât să depună o cerere pentru a obține o locuință socială, deoarece vechiul imobil în care locuia cu soţia sa era propus spre demolare. Conform ieșeanului, Dănuț Ilincariu s-ar fi oferit să îi întindă o mână de ajutor în schimbul mai multor mii de euro. Constantin M. a declarat că în total i-ar fi dat 7.5000 de euro lui Ilincariu.

Dănuţ Iulian Ilincariu a negat acuzaţiile aduse de denunţător
Constantin M. a adăugat că s-a întâlnit cu Dănuț Ilincariu la primărie, iar acesta din urmă i-ar fi spus că sora și cumnatul lui lucrează acolo, astfel că îl poate ajuta în schimbul unor sume de bani. De cealaltă parte, Dănuț Ilincariu le-a declarat recent reporterilor cotidianului BZI că nu a luat vreun ban de la cei doi soţi și că nu le-ar fi promis nicio locuință socială.

Acesta a susținut că a vrut doar să-i ajute, oferindu-le camera de cămin a unui prieten de-al lui, deoarece Constantin M. şi soţia lui nu aveau unde să locuiască. De altfel, Dănuţ Iulian Ilincariu a afirmat că ştia de plângerea formulată de Constantin M. împotriva lui la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Totuşi, avocata care îl reprezintă pe Constantin M. a afirmat că a făcut demersurile necesare pentru ca acesta să fie despăgubit.

„Lor (soților Ștefana și Constantin M. – n.r.) li s-a pus la dispoziție spațiul închiriat, acesta fiind de esența unui contract de locațiune, în schimbul unei chirii. Chiria și utilitățile au fost plătite în fiecare lună. Au avut comportamentul unor chiriași de bună credință.

Ei s-au trezit cu o notificare de evacuare din partea primăriei în momentul în care au refuzat să îi mai dea bani lui Dănuț Ilincariu. Deocamdată, ei au dreptul să dețină imobilul până primesc integral despăgubirile. Aceste despăgubiri vor fi evaluate de instanță. Persoanele sunt prejudiciate. Au muncit enorm ca să își ia o cameră pentru care de un an li se cer bani constant”, preciza avocata Iulia Medeleanu.