Adrian Corduneanu, mesaj profund după ce a fost eliberat din închisoare: „Nu renunța la prietenii care te-au vândut, angajează-i ca vânzători”

Adrian Corduneanu, mesaj profund după ce a fost eliberat din închisoare. Polițiștii și procurorii din Iași au efectuat 42 de percheziții în vederea destructurării a două grupări infracționale organizate specializate în acordarea de bani cu camătă în municipiul Iași.

07 nov. 2022, 13:01
Adrian Corduneanu, mesaj profund după ce a fost eliberat din închisoare: „Nu renunța la prietenii care te-au vândut, angajează-i ca vânzători”

Adrian Corduneanu, mesaj profund după ce a fost eliberat din închisoare. S-a trezit cu mascații pe cap, a stat o noapte în arest alături de soția sa, Ramona, iar când a ieşit, a ţinut să îşi anunţe fanii prin mai multe postări pe rețelele de socializare. Totuși, „Beleaua” transmite și un mesaj „prietenilor”.

Citeşte şi: Adrian Corduneanu, petrecere cu șampanie în arest la domiciliu. Interlopul a ajuns viral pe TikTok VIDEO

Adrian Corduneanu, mesaj profund după ce a fost eliberat din închisoare

Nu renunța la prietenii care te-au vândut. Deschide un magazin și angajează-i ca vânzători”, spune Adrian Corduneanu. Mai mult decât atât, „Beleaua” s-a fotografiat în fața unui restaurant din centrul Iașului pentru a arăta că este liber, însă problemele nu s-au terminat. Atât el, cât și soția sa au fost plasați de anchetatori sub control judiciar, scrie Bzi.ro.

Membrii a două grupări infracționale organizate ar fi acordat împrumuturi cu camătă doar acelor persoane despre care ar fi avut informații că sunt solvabile. Astfel, următoarele categorii de persoane s-ar fi împrumutat de la membrii celor două grupări: persoane care ar deține imobile, care ar avea diverse afaceri, care ar lucra în instituții publice, care ar săvârși diverse infracțiuni și împătimiți ai jocurilor de noroc.

După identificarea persoanelor pretabile acordării de împrumuturi, membrii grupării le-ar fi verificat prin diverse legături în ceea ce privește posibilitatea acestora de a returna împrumuturile sau posibilitatea obținerii unor importante suprafețe de teren.

Cum arată casa lui Adrian Corduneanu

Casa pe care anchetatorii au pus ochii este una impunătoare, are două niveluri și o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați. De asemenea, are o curte de 400 de metri pătrați unde există un foișor.

Tot mobilierul este nou, iar imagini din casa interlopului au ajuns de multe ori în mediul online. Adrian Corduneanu, Beleaua de la Iași, așa cum se autointitulează interlopul, se laudă cu o casă ca în filme.

Imobilul pe care acesta susține că îl deține este cochet și se află în Iași. Fotografiile și filmulețele pe care el le postează adună mii de reacții din partea fanilor. Pe TikTok, Beleaua este cel mai „vocal”. Acolo postează aproape în fiecare zi fel de fel de videoclipuri, atât cu el, cât și cu frații sau prietenii săi. (Vezi AICI imaginile)