AMENINŢĂRI la adresa siguranţei naţionale a României. Un afgan a fost declarat indezirabil

Publicat: Marţi, 14 Iunie 2016 16:47 // Actualizat: Marţi, 14 Iunie 2016 17:10 // Sursa: romaniatv.net

Cetățeanul afgan Noor Rahman Niazi a fost declarat indezirabil în România pe o perioadă de 10 ani, a decis marți Curtea de Apel București.

SRI şi Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti au solicitat ca Noor Rahman Niazi să fie declarat indezirabil în România deoarece a desfăşurat activităţi ce constituie ameninţări la adresa siguranţei naţionale.

"La data de 13.06.2016, în urma propunerii formulate de SRI — autoritatea română cu competențe în domeniul securității naționale, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București a sesizat Curtea de Apel București, conform dispozițiilor legale ce reglementează regimul străinilor în România, pentru a aprecia asupra dispunerii măsurii de declarare ca indezirabil a unei persoane de cetățenie afgană, pe o perioadă de 10 ani, pentru considerente de securitate națională", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat pentru MEDIAFAX că bărbatul avea strânse legături cu membrii ai Mişcării talibane din Afganistan.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs în 10 zile de la comunicare.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
afgan Curtea de Apel Bucureşti Noor Rahman Niazi siguranţa naţională SRI
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 iun 16:56
...Niazi a fost declarat indezirabil în România pe o perioadă de 10 ani, a decis marți Curtea de Apel București. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
14 iun 16:55
... Cetățeanul afgan Noor Rahman Niazi a fost declarat indezirabil în România pe o...
1
EUR
4.8419
RON
Ultimele joburi adaugate
24 H