Ameninţări mafiote între clanurile care fac legea în Capitală. Duduienii anunţă teroare! VIDEO

Membrii clanului Duduianu şi-au ameninţat rivalii după ce unul dintre ei ar fi fost atacat la un restaurant din Bucureşti. Mafioţii spun nu le pasă de Poliţie şi că dacă e vorba de război vor ucide fără regrete.

26 iun. 2020, 13:23
Ameninţări mafiote între clanurile care fac legea în Capitală. Duduienii anunţă teroare! VIDEO

Scandalul a început la sfârșitul săptămânii trecute, la Bârlogul Lupilor, un restaurant din Sectorul 6 patronat de clanul Vasiloi. Gheorghiță Vasiloi a serbat majoratul nepotului său. De la petrecere nu au lipsit nici lăutarii preferați ai familiei, între care și Florin Salam. Potrivit Cancan, prezența lui Florin Salam la petrecere a atras atenția și unor membri ai clanului Duduianu, la care manelistul ar avea o presupusă datorie. Ca urmare, la restaurant a apărut, la un moment dat, Aramis Duduianu, fiul defunctului Cristofor, o legendă a lumii interlope de după Revoluție, însoțit de mai multe persoane. Potrivit unor martori, Aramis ar fi avut o discuție aprinsă cu Florin Salam, căruia ar fi vrut să-i ia banii, moment în care a intervenit ginerele lui Gheorghiță Vasiloi, cunoscut sub numele de Magiunică.

Scandal cu săbii şi topoare între două familii ale clanului Duduianu. Mascaţii au intervenit de urgenţă FOTO

În conflict a intervenit temutul bătăuș din Chiajna Costeluș Litrașu, care l-ar fi luat pe Aramis într-o serie de pumni! După scandal, cele două clanuri și-au declarat război, iar autoritățile s-au angajat într-o cursă contra cronometru pentru dezamorsarea conflictului. Ca urmare, o echipă de polițiști a mers deja acasă la Aramis Duduianu. Între timp, a intervenit și temutul Anaser, fratele lui Aramis, care, deși se află pe teritoriul Marii Britanii, a anunțat, pe internet, că lucrurile nu vor rămâne așa și va fi război indiferent de consecințele legale.

„Mamă, l-a tăiat pe Aramis, l-a omorât, că i-a taiat mâna, că i-a scos ficatul, rinichiul… viaţa şi puşcaria e fix nimic, mă! Frate-miu dacă voia să facă belea şi mergea pe scandal şi război… smardoi karatişti! Ştiţi cu ce se mănâncă smardoiala şi K1 ăsta, mă? Terminaţi-vă cu vorbele… că greşea sau mânca frate-meu un pumn, o palmă, ceva… murea! Pe noi nu ne interesează, mă, Poliţia ce dracului nu înţelegeţi? Aţi luat-o razna?”, este mesajul de teroare al Duduienilor.