Amenzi de 31.000 de lei, aplicate unor persoane care petreceau în stradă

Mai multe persoane care petreceau, luni, în stradă într-un cartier din Alba Iulia au fost amendate de către poliţişti pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţelor Militare. Amenzile aplicate de poliţişti petrecăreţilor s-au ridicat la suma de 31.000 de lei.

RomaniaTV.net
20 apr. 2020, 17:59
Amenzi de 31.000 de lei, aplicate unor persoane care petreceau în stradă

La Alba Iulia au fost aplicate 11 sancţiuni în valoare totală de 31.000 de lei unor persoane care au făcut o petrecere în stradă„, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, potrivit alba24.ro.

IPJ Alba transmite că nu au fost înregistrate incidente în rândul petrecăreţilor. Oamenii legii au intervenit deoarece nu erau respectate prevederile Ordonanţelor Militare. Petrecerea a fost transmisă în direct pe o reţea de socializare de către unul dintre participanţi, care a fost amendat ulterior cu 15.000 de lei.

IPJ Alba a intensificat activităţile de patrulare în zonele cu risc în ceea ce priveşte nerespectarea regulilor impuse de starea de urgenţă. Luptătorii SAS au descins în cartiere din Alba Iulia, Sebeș, Blaj și alte zone din județ.