Amenzi usturătoare pentru comercianţii din Sectorul 4 prinşi cu produse expirate

Un comerciant din Piaţa Sudului din Capitală a fost amendat de Poliţia Locală Sector 4 cu suma de 15.000 de lei pentru că vindea produse expirate. 

11 apr. 2013, 13:56
Amenzi usturătoare pentru comercianţii din Sectorul 4 prinşi cu produse expirate

Direcţia Inspecţie şi Control Sector 4, din dispoziţia primarului Cristian Piedone, efectuează în perioada dinaintea Paştelui verificări în rândul agenţilor economici care comercializează produse alimentare în pieţe şi în perimetrul acestora.

Astfel, joi, în cadrul unui punct de lucru aparţinând S.C. PUIU PROD SRL au fost depistate produse alimentare cu termenul de valabilitate expirat. Patronul magazinului a primit o amendă de 15.000 de lei.

„În sprijinul şi pentru protejarea drepturilor cetăţeanului, îmi voi relua postura care m-a consacrat în peisajul administraţiei publice bucureştene, aceea de „Spaima Pieţelor”, urmând să reîncep seria controalelor – fulger. În urma sesizărilor primite de la locuitorii Sectorului 4, am dispus efectuarea verificărilor în cadrul respectivului magazin de produse alimentare, iar aspectele semnalate de cumpărători s-au confirmat. Îi informez pe această cale pe toţi comercianţii inconştienţi, cei care cred că îşi pot permite să se joace cu sănătatea cumpărătorilor, că am cerut inspectorilor Primăriei vigilenţă maximă şi toleranţă zero! Noi nu ne jucăm, suntem în slujba cetăţeanului, de aceea, comercianţilor ce vor fi găsiţi în culpă, pe lângă aplicarea amenzilor în cuantum maxim, le vom rezilia contractele de închiriere, pentru că astfel denu au ce căuta în pieţele Sectorului 4„, a declarat Cristian Popescu Piedone.