AMERICA ÎNGHEAŢĂ din nou: O FURTUNĂ de zăpadă a lovit coasta de Est a Statelor Unite GALERIE FOTO

Un amestec de zăpadă, lapoviţă şi ploaie îngheţată a afectat zona din nordul Washingtonului, oraşele New York, Boston şi unele părţi din New England, a afirmat Rich Thompson de la Serviciul Naţional de Meteorologie.

RomaniaTV.net
05 feb. 2014, 15:14

Oficialităţile din zonele afectate de furtunile de zăpadă şi gheaţă au decis ca măsură de precauţie amânarea activităţii legislative şi închiderea şcolilor.  Şcolile din Providence, Rhode Island, au rămas închise miercuri din cauza furtunii care se apropia, potrivit Agerpres.

Guvernatorul din New Jersey, Chris Christie, a decretat stare de urgenţă şi a ordonat miercuri suspendarea activităţii angajaţilor neesenţiali din instituţiile de stat.

Citeşte şi Cum să NU iei un interviu: Ce se întâmplă cu un reporter pe zăpadă VIDEO

Peste 2.000 de zboruri au fost anulate în SUA miercuri dimineaţă şi peste 250 au avut întârzieri, potrivit Flightaware.com, site care monitorizează traficul aerian.

În Ohio au căzut cantităţi mari de zăpadă  ce au dat peste cap traficul rutier, acesta fiind aproape paralizat, potrivit BBC. 

Autorităţile din New York au emis o alertă de călătorie, iar primarul Bill de Blasio le-a cerut locuitorilor să se pregătească pentru condiţii meteorologice dificile sau chiar total neprielnice de drum.