America sub şoc. O fetiţă de 10 ani a fost arestată după ce a împuşcat mortal o femeie care se certa cu mama sa

O fetiță în vârstă de 10 ani a fost arestată în Orlando după ce a împușcat o femeie care se certa cu mama sa, potrivit Departamentului de Poliție din orașul Orlando.

08 iun. 2022, 20:37
America sub şoc. O fetiţă de 10 ani a fost arestată după ce a împuşcat mortal o femeie care se certa cu mama sa

„Cazul al cărei protagoniste a fost această fetiţă este unul dintre cele mai tragice pe care le-am văzut în cariera mea de 22 de ani”, a declarat procurorul Comitatului Orange şi Osceola. Martorii au declarat poliției că împușcăturile s-au petrecut în noaptea de 30 mai, când mama copilei și victima, Lashun Denise Rodgers, în vârstă de 41 de ani, au început să se certe în fața unui complex de apartamente.

Mama fetiţei a început o luptă fizică prin lovirea lui Rodgers cu pumnii, care a răspuns prin lovituri de același fel, potrivit raportului de arest care îl citează și pe iubitul victimei ca martor.

Bărbatul le-a mai spus autorităților că a încercat să le despartă pe femei, însă victima a încercat să reia contactul cu mama fetiței. Apoi, acesta ar fi văzut-o fetiţă ținând o armă de foc neagră, înainte ca aceasta să împuște „o dată sau de două ori” către Rodgers. Fata ar fi strigat apoi „nu trebuia să o lovească pe mama”, a mai spus iubitul victimei autorităților, citat de CNN.

Citeşte şi Un copil de 10 ani a ameninţat că va comite un atac armat la şcoală. Băiatul a scris că va provoca o baie de sânge

Rodgers a fost dusă la Centrul Medical Regional Orlando unde a decedat, potrivit purtătorului de cuvânt al poliției din Orlando, Heidi Rodriguez. La rândul ei, fata de 10 ani a fost plasată în custodia Departamentului pentru Copii și Familii din Florida, potrivit poliției. Mama copilului se află și ea în custodie, potrivit poliției din Orlando.

Citeşte şi Noi detalii în cazul atacului armat de la şcoala din Texas. Uşa pe care a intrat atacatorul trebuia să fie încuiată


loading...