American de 83 de ani, acuzat că se prostituează

Ben Clifford Dawson de 83 de ani, candidat pentru un post de consilier local în oraşul Centerville din SUA s-ar fi oferit să-i oefere serviciile sale sexuale unei tinere de 33 de ani.

RomaniaTV.net
06 nov. 2011, 07:28
American de 83 de ani, acuzat că se prostituează

Un bărbat de 83 de ani a fost arestat de poliţia americană după ce şi-a oferit serviciile sexuale unei femei de 33 de ani.

Ben Clifford Dawson nu i-a cerut bani femeii pentru serviciile lui sexuale, ba chiar dimpotrivă. Victima susţine că bărbatul era dispus chiar să mai scadă din datoria pe care femeia o avea la el.

În urma plângerii făcute de Melissa Drew, bărbatul a fost arestat şi acuzat de prostituţie şi agresiune sexuală. Dawson, care candidează pentru un post de consilier local în oraşul Centerville, a fost eliberat pentru o cauţiune de 2.000 de dolari. Bărbatul neagă toate acuzaţiile şi susţine că femeia a făcut această plângere pentru a încerca să scape de datoria de aproximativ 7.500 de dolari.

Ben Clifford Dawson a ţinut să-i liniştească pe susţinătorii săi, nu are dă gând să se retragă din cursa electorală şi îşi doreşte mai mult ca oricând să fie ales în consiliul local.