Americanii au un BANCOMAT-MINUNE: CERI 20 de dolari şi îţi dă 50 de DOLARI

Clienţii Bank of America au fost în culmea fericirii, cel puţin pentru o zi. Când au retras bani dintr-un bancomat al băncii din California, au avut plăcuta surpriză ca ATM-ul să le ofere o sumă dublă sau chiar mai mare de-atât.

06 nov. 2013, 10:57
Americanii au un BANCOMAT-MINUNE: CERI 20 de dolari şi îţi dă 50 de DOLARI

Toate acestea s-au petrecut sâmbătă, la bancomatul centrului bancar Fresno, din California, unde clienţii care au retras bani de pe cardurile lor au avut plăcuta surpriză să cpnstate că primesc sume duble şi chiar puţin mai mari de-atât, faţă de cele pe care le ceruseră.De pildă, cei care au cerut 20 de dolari s-au pomenit că bancomatul le-a oferit 50 de dolari.

Citeşte şi Românii pierd anual milioane de euro la bancomate. Vezi ce greşeală fac

Deşi oficialităţile de la Bank of America au refuzat să dea detalii presei despre acest incident, se pare că a fost vorba despre o eroare făcută de unul dintre funcţionari care a alimentat bancomatul respectiv, încurcând, cel mai probabil, fantele în care a introdus bancnotele de diferite valori, scrie kmph.com. 

Citeşte şi Jaf eşuat: Nu o să-ţi vină să crezi ce prostie au putut să facă hoţii

În ceea ce îi priveşte pe norocoşii care au retras banii, ei nu sunt obligaţi să returneze surplusul, deoarece legea nu prevede acest lucru. Astfel, banca va fi cea care va suporta pierderile, iar dacă vreunii dintre clienţii care au profitat de „ofertă” vor avea conştiinţa să înapoieze băncii sumele surplus, Bank of America şi-ar mai putea recupera din pagubă.