Americanii, în stare de şoc: Autorul crimei care a zguduit Statele Unite a scăpat din închisoare

Crima care a zguduit America din temelii în anii '90 a ajuns, după 22 de ani, pe micile ecrane, într-o nouă serie marca Fox, "American Crime Story". Cazul lui O.J Simpson, fost jucător de fotbal american, actor şi om de afaceri, este de-a dreptul halucinant, un spectacol captivant şi astăzi. O.j Simpson a scăpat de închisoare, în anul 1995, după ce a fost acuzat de dublă crimă.

RomaniaTV.net
11 feb. 2016, 12:07
Americanii, în stare de şoc: Autorul crimei care a zguduit Statele Unite a scăpat din închisoare

Soţia lui O.J. Simpson, Nicole Brown, şi amantului acesteia, Ron Goldman, au fost ucişi în anul 1994, principalul suspect fiind însuşi faimosul sportiv. Punerea sub acuzare şi arestarea fotbalistului au fost o debandadă totală. O.J Simpson, pe numele adevărat Orenthal James Simpson, a fugit cu maşina şi a încercat să se sinucidă, într-o urmărire ca-n filme devenită legendară, în direct la TV.

Citeşte şi  Evadare ULUITOARE în Brazilia. Mai mulţi deţinuţi au aruncat în aer un zid al închisorii VIDEO

Procesul lui O.J. Simpson, zis şi „The Juice”, a fost cel mai mediatizat proces din istoria juridică a SUA şi s-a întins pe o perioadă de un an. Supranumit „procesul secolului”, a fost difuzat în direct şi i-a ţinut pe americani cu ochii lipiţi de televizor. Deşi dovezile împotriva lui era flagrante, O. J. Simpson a fost achitat în anul 1995. Milioane de oameni au stat cu sufletul la gură în aşteptarea verdictului.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.