Americanii şi-au testat radarele la peste 350 km/oră. Vitezomanii n-au nicio şansă să scape VIDEO

Publicat: Vineri, 26 Octombrie 2012 13:53 // Actualizat: Vineri, 26 Octombrie 2012 14:25 // Sursa: RTV.net

Autorităţile din Texas au dat în folosinţă o autostradă pe care viteza maximă admisă este de 137 km/oră. Cu această ocazie au testat atât eficienţa radarelor, cât şi a sistemelor de taxare automată. Acestea au funcţionat ireproşabil, deşi maşina a atins viteza de 355 km/oră.

Un american din Detroit, John Hennessey, specialist în tunning, a găsit o soluţie ingenioasă de a rula pe un drum public la viteză maximă, fără să fie sancţionat de Poliţie, ba chiar să vină în beneficiul acesteia, testându-le radarele şi sistemele de taxare.

El s-a înţeles cu autorităţile din Texas să conducă pe o porţiune de autostradă dată recent în folosinţă şi pe care a fost instalat un sistem care funcţionează atât ca un radar, care fotografiază ambele plăcuţe de înmatriculare ale maşinii, dar şi ca un sistem de taxare automată. El a condus două maşini, un Cadillac CTS-V, de 1.200 CP, cu care a atins viteza de 355 km/oră şi un Chevrolet Camaro de 707 CP, cu care a ajuns la 328 km/oră.

În ambele cazuri sistemul de fotografiere a funcţionat perfect, iar maşina a fost înregistrată atât de radar, cât şi de sistemul de taxare.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
daca sunt in articol si in arraay daca sunt in articol si in arraay
1
EUR
4.7556
RON
21 Oct
noapte 9 °
zi 24 °
Ultimele joburi adaugate
24 H