Americanii şi-au testat radarele la peste 350 km/oră. Vitezomanii n-au nicio şansă să scape VIDEO

Autorităţile din Texas au dat în folosinţă o autostradă pe care viteza maximă admisă este de 137 km/oră. Cu această ocazie au testat atât eficienţa radarelor, cât şi a sistemelor de taxare automată. Acestea au funcţionat ireproşabil, deşi maşina a atins viteza de 355 km/oră.

RomaniaTV.net
26 oct. 2012, 10:53
Americanii şi-au testat radarele la peste 350 km/oră. Vitezomanii n-au nicio şansă să scape VIDEO

Un american din Detroit, John Hennessey, specialist în tunning, a găsit o soluţie ingenioasă de a rula pe un drum public la viteză maximă, fără să fie sancţionat de Poliţie, ba chiar să vină în beneficiul acesteia, testându-le radarele şi sistemele de taxare.

El s-a înţeles cu autorităţile din Texas să conducă pe o porţiune de autostradă dată recent în folosinţă şi pe care a fost instalat un sistem care funcţionează atât ca un radar, care fotografiază ambele plăcuţe de înmatriculare ale maşinii, dar şi ca un sistem de taxare automată. El a condus două maşini, un Cadillac CTS-V, de 1.200 CP, cu care a atins viteza de 355 km/oră şi un Chevrolet Camaro de 707 CP, cu care a ajuns la 328 km/oră.

În ambele cazuri sistemul de fotografiere a funcţionat perfect, iar maşina a fost înregistrată atât de radar, cât şi de sistemul de taxare.