Amestecă o banană cu o lingură de miere de albine. Trucul pe care orice româncă trebuie să îl folosească vara

Suntem aproape cu un picior trecut în sezonul cald și vine vremea când trebuie să scoatem de la ”naftalină” sandalele colorate.

05 apr. 2022, 13:57
Amestecă o banană cu o lingură de miere de albine. Trucul pe care orice româncă trebuie să îl folosească vara

Amestecă o banană cu o lingură de miere de albine. Pentru a purta o astfel de încălțăminte trebuie să avem grijă la aspectul picioarelor noastre. Sunt membrele care sunt cele mai solicitate de-a lungul zilei.

Amestecă o banană cu o lingură de miere de albine. Trucul pe care orice româncă trebuie să îl folosească vara

Vara, degetele și călcâiele tale sunt expuse la praf, mizerie și diferite bacterii, chiar dacă arată aspectuos într-o pereche frumoasă de sandale. S-ar putea să nu observi semnele la început, dar în momentul în care le vei observa, cu siguranță vei regreta că nu te-ai îngrijit.

Poți încerca un truc ieftin de spa pentru picioare acasă cu o mască DIY. Așa este! Curăță-ți picioarele, iar după toate acestea, tratează-le cu o mască pentru picioare profund hidratantă care îți va reda acea piele fină ca de bebeluș cu care te-ai născut. Și, dacă te gândești că DIY-urile sunt în mod normal o bătaie de cap și sfârșesc prin a costa mai mult timp, bani sau energie, nu și aceasta. Această mască pentru picioare necesită doar două ingrediente de bază și nu este deloc costisitoare sau consumatoare de timp.

Citește și: Pune patru lingurițe de amoniac în mașina de spălat. Rezultatele sunt uimitoare și te scapă de produse costisitoare! Trucul pe care orice gospodină trebuie să îl știe
Mască pentru picioare cu Banană și Miere de albine:

Ai nevoie de: 1 banană, 1 lingură de miere, folie alimentară

Iată cum să aplici masca pentru picioare:

1. Zdrobiți o banană într-un bol cu o furculiță.

2. Adăugați o lingură de miere în bolul care conține banana pasată.

3. Amestecați ambele ingrediente amestecând bine.

4. Aplicați acest amestec pe picioare. Asigurați-vă că este un strat frumos și gros.

5. După ce ați aplicat amestecul, înfășurați-vă picioarele cu folie alimentară strâns, astfel încât masca să nu se scurgă afară și să provoace mizerie.

6. Lăsați să stea timp de 15 minute.

7. Desfaceți folia adezivă și spălați-vă picioarele.

8. Uscați-le și hidratați-le.

Citește și: Preţul mielului creşte înainte de Paşte 2022: Este cu peste 9% mai scump decât anul trecut la poarta fermelor. Se anunţă SCUMPIRI în industria prelucrătoare, construcţii şi comerţul cu amănuntul