Amestecă un ou cu o lingură de miere. Trucul simplu care face minuni! Orice româncă râvnește la acest rezultat!

Ridurile reprezintă cel mai mare coșmar al româncelor. Deși este un banal semn de îmbătrânire, femeile caută soluții care mai de care mai costisitoare pentru a scăpa de problemă.

07 apr. 2022, 10:26
Amestecă un ou cu o lingură de miere. Trucul simplu care face minuni! Orice româncă râvnește la acest rezultat!

Amestecă un ou cu o lingură de miere. E adevărat că ridurile pot apărea prematur dacă nu avem grijă de pielea și sănătatea noastră. Trebuie să folosim protecție solară în fiecare zi, diete echilibrate, să consumăm apă și să avem o rutină adecvată tipului nostru de ten.

Amestecă un ou cu o lingură de miere. Trucul simplu care face minuni! Orice româncă râvnește la acest rezultat!

Există însă un truc ieftin care ne ajută să reducem ridurile de pe frunte. Există o mască facială pentru fiecare nevoie, dar dacă vrei doar să spui „la revedere”, iar noi îți prezentăm o soluție simplă.

 Masca cu miere și ou

Ingrediente:

– 1 ou

– 1 lingură de miere.

Cum se aplică:

Spală-te pe față. Amestecă bine albușul cu lingura de miere. Fără să te încrunți, aplică masca pe față evitând zona ochilor. Lăsați să acționeze 20 până la 25 de minute. Clătiți-vă fața cu multă apă. Aplicați această mască de două ori pe săptămână.

Mai poți ține cont și de aceste sfaturi:

Dieta sanatoasa si echilibrata este, de asemenea, importanta pentru mentinerea aspectului tanar al tenului, in ciuda trecerii anilor. E indicat sa se renunte la obiceiurile nesanatoase precum fumatul, consumul de alcool si consumul exagerat de zahar, care favorizeaza aparitia ridurilor si imbatranirea prematura a tenului.

Citește și: Puneți o lingură de bicarbonat într-un litru de apă și pulverizați peste plante. Trucuri geniale ca să aveți grijă de grădina voastră
Protectia solara nu trebuie neglijata daca se doreste mentinerea tenului tanar. Radiatiile ultraviolete creeaza stres oxidativ si favorizeaza imbatranirea prematura a pielii. E indicat sa se aplice o lotiune cu factor de protectie de minimum 30, indiferent de anotimp. In acest fel, pielea este protejata de efectele daunatoare ale soarelui.

Demachierea zilnica, folosirea unei creme hidratante in mod regulat, precum si aplicarea unor masti cu efect de lifting vor contribui la mentinerea tenului tanar.

Tratamentele faciale cu efect anti-aging pot fi si ele folosite, astfel incat sa ajute pielea sa isi mentina fermitatea si elasticitatea.

Citește și: Pune câteva boabe de orez în șifonier. Trucul ieftin care îți va transforma întreaga garderobă! Toate româncele trebuie să îl cunoască!