Amestecul de uleiuri esenţiale împotriva răcelii şi infecţiilor pe care poţi să-l faci singură

Cercetatorii de la Universitatea de Stat Weber din Utah au testat uleiurile esentiale ale unor plante si au descoperit ca ele sunt extrem de puternice impreuna.

RomaniaTV.net
01 oct. 2014, 08:52
Amestecul de uleiuri esenţiale împotriva răcelii şi infecţiilor pe care poţi să-l faci singură

Amestecul de plante reuseste sa ucida bacteriile in proportie de 99.96%. Acestea au proprietati anti-infectioase, antibacteriene, antivirale si imunostimulatoare. In urma cercetarilor, pe piata a aparut un nou produs numit „Thieves Oils” (Uleiurile Hotilor), care are la baza plantele care pot fi de ajutor unei familii.

Se utilizeaza pentru tratarea racelilor si intarirea sistemului imunitar, elimina bacteriile si virusurile, purifica aerul din casa si este folosit, de asemenea, pentru curatarea si dezinfectarea casei.

Citeşte şi Arnica: Beneficiile şi uimitoarele proprietăţi ale acestei plante montane

Daca ai durere in gat, aplica sub limba o picatura de amestec de uleiuri, lasa cateva minute, apoi scuipa. Amestecul este foarte puternic, fapt pentru care este indicat sa ai si un pahar de apa la indemana sa il bei la final.

Pentru curatarea aerului din camera, poti folosi amestecul de uleiuri pe post de ulei de candela de aromaterapie pentru 15-30 de minute.

Descopera ingredientele necesare pentru acest remediu pe feminis.ro.