Amestecul minune care te ajută să slăbeşti 10 kilograme. Conţine lămâie şi bicarbonat de sodiu

Amestecul format doar din ingrediente naturale face minuni pentru sănătate şi te ajută să slăbeşti cu până la 10 kilorame într-un timp foarte scurt.

25 nov. 2021, 15:13
Amestecul minune care te ajută să slăbeşti 10 kilograme. Conţine lămâie şi bicarbonat de sodiu

Amestecul minune care te ajută să slăbeşti 10 kilograme. Tot ce trebuie să faci este să combini câteva ingrediente naturale şi să adaugi puţin bicarbonat. Vei observa efectele miraculoase imediat.

Amestecul minune care te ajută să slăbeşti 10 kilograme. Ingrediente

Pentru preparare aveţi nevoie de ghimbir proaspăt, 150 de grame de hrean, un ardei iute mic, două lingurite de scortisoara, trei lingurite de miere, zeama de la patru lamai, jumătate de lingurita de bicarbonat de sodiu

Mod de preparare

În primul rând se spală şi se curăţă coaja de ghimbir şi hrean. Scăpaţi şi de seminţele ardeiului uite, apoi adăugaţi-l într-un blender alături de ghimbir şi hrean. Amestecă bine până când vei obţine o pastă, apoi adaugă scorţişoara şi mierea de albine. După ce devină o pastă omogenă, adaugă şi zeama de lămâie împreună cu bicarbonatul.

Citeşte şi Pune o linguriţă de bicarbonat în maşina de spălat! Rezultatele vor fi fantastice. Trucul pe care e musai să-l cunoşti

Ţine amestecul la frigider câteva zile.

Mod de utilizare

Ca să beneficiezi de proprietăţile sale magice, consumă maxim patru linguriţe pe zi, timp de două săptămâni. Se face o pauză de o săptămână, apoi începi faci din nou acest tratament timp de 14 zile.

Atenţie, este recomandat să consumi acest amestec înainte de fiecare masă. Nu este recomandat celor care au probleme la stomac. Înaint de a începe să urmaţi această cură, consultaţi un medic.

La ce ajuta tratamentul

Datorită proprietăţilor pe care le au ingredientele folosite, acest amestec te ajută să scapi de 10 kilograme într-o lună. De asemenea, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui,  aduce nivelul colesterolului la limita normala,  te va proteja de cancer,îţi va creste imunitatea şi te va proteja de aparitia diabetului zaharat.

Bicarbonatul de sodiu aduce pH-ul la nivel normal si are efect antimicrobian puternic in tratarea infectiilor bacteriene si fungice.

Citeşte şi Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat amestecat cu sare în cuptor. Cinci trucuri care îţi vor uşura viaţa