Amna a fost nevoită să lipsească de pe scenă din cauza unor probleme de sănătate: „A luat-o puțin razna și am mers să controlez”

Amna a avut dureri greu de suportat, așa că a mers imediat la medic pentru a afla care este, de fapt, adevărata problemă. Din această cauză, artista a fost nevoită să lipsească o vreme din lumina reflectoarelor.

27 iul. 2023, 18:05
Amna a fost nevoită să lipsească de pe scenă din cauza unor probleme de sănătate: „A luat-o puțin razna și am mers să controlez”
Amna, nevoită să lipsească o vreme de pe scenă

Amna a fost nevoită să își amâne toate evenimentele pe care urma să le aibă în următoarea perioadă, din cauza unei probleme medicale. Artista a dezvăluit care este motivul pentru care a stat departe de scenă și de fanii săi.

Citește și: Bogdan Vlădău rupe tăcerea despre modelling. Motivul pentru care a renunțat la el: „Am primit avansuri și de la femei, și de la bărbați”

Vedeta a mărturisit că problemele sale au pornit de la o aluniță buclucașă pe care a trebuit să o extragă, durerile devenind extrem de greu de suportat.

Problemele nu au dispărut după intervenție, perioada de recuperare fiind una destul de lungă, din cauza durerilor. Pentru că alunița era pe picior, Amna nu a putut urca pe scenă și a preferat să ia o mică pauză.

Citește și: Suma uriașă pe care o plătesc anual Andra și Cătălin Măruță pentru a-și trimite copiii la o școală privată. David și Eva studiază la o instituție de top din Capitală

„Sunt niște lucruri absolut normale din viața oricărui om. Am avut o aluniță, care a luat-o puțin razna și am mers să o controlez și evident că a trebuit să fie scoasă, pentru că așa este mai ok. Am avut patru fire, le-am scos, din cauza aceasta am fost ieri. Fix pentru a scoate firele și pentru a verifica un pic cum stă situația, dacă s-a închis rana și totul este ok”, a declarat Amna, potrivit antenastars.ro.