Amna, hărţuită de un necunoscut. Vrea să apeleze la poliţie: „Îi e teamă că mă căsătoresc și că mă pierde”

Amna, hărţuită de un necunoscut. Artista se confruntă cu o situaţie dificilă, după ce un bărbat îi scrie încontinuu mesaje ciudate. După ce l-a blocat pe reţelele de socializare, a descoperit că îi aflase adresa de mail şi îi scria acolo.

05 oct. 2022, 22:00
Amna, hărţuită de un necunoscut. Vrea să apeleze la poliţie: „Îi e teamă că mă căsătoresc și că mă pierde”
Amna, hărţuită de un necunoscut

Amna, hărţuită de un necunoscut. Cântăreaţa mărturisește că nu știe cine este acest individ. Până în prezent, mărturisește că nu a apelat la poliție pentru ajutor, însă nu exclude această variantă în cazul în care situația s-ar agrava și mai tare de atât.

Citeşte şi: Amna, mai sinceră ca oricând. De ce a divorțat, de fapt, de soțul său, după 12 ani de relație. Dezvăluiri emoționante!

Amna, hărţuită de un necunoscut

Printre mesajele pe care i le adresează artistei, bărbatul îi transmite că îi e foarte teamă că Amna ar urma să se căsătorească și o va pierde.

M-a disperat, l-am blocat peste tot, mă disperă. Îmi dă mesaje și pe Instagram, și pe mail și peste tot. Pe Facebook și pe Instagram l-am blocat, însă acum îmi dă mail-uri. L-am blocat acum și acolo, să vedem ce mai face.

Momentan nu m-am gândit să apelez la poliție, nu a venit peste mine sau ceva, Doamne ferește, dar e foarte stresant, uite ce îmi scrie acolo, îmi scrie kilometri.

Toate mesajele sunt de genul ăsta, kilometrice, zice că a fost cu mine, că nu-și revine, că nu poate să treacă. Nu am aflat încă cine e… Auzi la el, casă de piatră…! Lui îi e teamă că mă căsătoresc și că mă pierde”, a declarat Amna, pentru Spynews.ro.

Lovitură puternică primită de Amna

Amna a trecut prin momente foarte dificile cu băiatul ei de opt ani. David răcea des, de fiecare dată era foarte puternic și era nevoită să îl ducă la spital. Ajungea să fie internat pe perfuzii câteva zile și să primească tratament.

Astfel, artista a decis să facă mai multe investigații și să afle care e, de fapt, diagnosticul. Amna a plecat cu fiul ei în Turcia pentru a cere și părerea medicilor de acolo. Potrivit medicilor turci, fiul Amnei, David, are astm pe baza unei alergii la ciocolată.

Ne-am întors din Turcia. Am descoperit cu astm pe bază de alergii care nu ne dădea pace și nu înțelegeam ce se întâmplă. Am făcut niște investigații și în țară, de-a lungul anilor răcea foarte puternic și nu înțelegeam de ce… I s-a activat acest astm pe bază de alergii, dar era alergic la ciocolată. Dimineața mânca cereale cu ciocolata, mânca foarte des ciocolată”, a zis Amna în podcastul ”Acasă la Măruță”.