Amna, mai sinceră ca oricând. De ce a divorțat, de fapt, de soțul său, după 12 ani de relație. Dezvăluiri emoționante!

Amna a făcut mărturisiri emoționante despre despărțirea de soțul ei. Au fost împreună 12 ani de zile, din care căsătoriți a fost 9 ani, dar în cele din urmă au ajuns să se despartă.

01 iul. 2022, 15:42
Amna, mai sinceră ca oricând. De ce a divorțat, de fapt, de soțul său, după 12 ani de relație. Dezvăluiri emoționante!

Separarea s-a petrecut în 2019. Amna spunea la acea vreme că motivul divorțului ar fi lipsa comunicării. Acum, după trei ani, artista a ales să vorbească mai detaliat despre ce s-a întâmplat.

Amna a dezvăluit că ea și soțul nu se mai înțelegeau de multă vreme, însă niciunul nu își găsise curajul să plece din relație. În cele din urmă, cântăreața a decis că e momentul să pună punct.

„A fost un moment decisiv, un declic care a avut loc la o discuție de-a noastră. Din momentul ăla, nu am mai putut să mă ridic din pat câteva zile. Am fost la toți doctorii posibili și imposibili.

La un moment dat, un doctor pe bază de plante mi-a spus, ‘cineva te supără foarte tare, iar tu vei pleca din energia pentru că ori mori, ori pleci. Atât de mult te consumă ce se întâmplă. Mi-am dat seama că dacă nu se mișcă sacul, îl mișc eu. Și am luat acea decizie’, a dezvăluit Amna în emisiunea La Măruță.

Amna a mai spus că nu se simțea nici respectată, nici iubită. Iar faptul că fostul soț și-a găsit atât de repede o nouă iubită a afectat-o și mai rău fiindcă s-a simțit trădată.

„Nu mai eram respectată. (…) Acum, când mă uit înapoi, aia nu e iubire. Au fost mai multe lucruri. Cel mai mult m-a durut lipsa de apreciere. Am îndurat foarte mult’, a declarat Amna.

Nu numai ea, ci și copilul său, David, a fost foarte afectat de divorț. „Pe David, când l-am înscris la grădiniță, era extrem de violent. El nu se putea exprima și avea niște nemulțumiri”.

Citește și Lovitură uriaşă pentru Margherita din Clejani din partea judecătorilor. A fost condamnată definitiv după ce a fost prinsă drogată la volan

Citește și Se mărită Romaniţa Iovan? Vedeta are o relaţie de 14 ani: „Asta e până la urmă tot ceea ce înseamnă”