Se mărită Romaniţa Iovan? Vedeta are o relaţie de 14 ani: „Asta e până la urmă tot ceea ce înseamnă”

Se mărită Romaniţa Iovan? Vedeta are o relaţie cu Iulian Gogan de 14 ani, putem spune că este unul dintre cele mai longegive cupluri din România. Mai degrebă, cei doi preferă ca fiecare să îi ofere celuilalt libertate și sprijin necondiționat.

09 iun. 2022, 11:33
Se mărită Romaniţa Iovan? Vedeta are o relaţie de 14 ani: „Asta e până la urmă tot ceea ce înseamnă”
Se mărită Romaniţa Iovan?

Se mărită Romaniţa Iovan? Creatoarea de modă recunoaște că pentru ea, căsătoria nu mai reprezintă un punct de interes, atât ea, cât și Iulian Gogan au trecut printr-un mariaj și au fiecare câte un copil. Vedeta a vorbit cu lejeritate despre această temă și a mărturisit care este motivul pentru care nu va ajunge în fața ofițerului de stare civilă.

Citeşte şi: Dieta cu care Romaniţa Iovan se menţine în formă la 57 de ani: „E un ritual, sunt obsedată”

Se mărită Romaniţa Iovan?

Cred că nu există un secret, poate pentru că nu suntem legați prin niciun act. Dar poate dacă am fi fost legați ar fi fost la fel, deci nu pot să spun că dacă și cu parcă.

Până la urmă sentimentul de a fi liber, neîncorsetat, de a face ceea ce vrei fără să ai impuneri sau lucruri care nu te reprezintă, cred că asta e până la urmă tot ceea ce înseamnă într-un cuplu.

Nu, nu ne-am gândit să oficializăm relația și nu cred că o să ne gândim nici de acum înainte. Sunt 14 ani de când suntem împreună, de ce să schimbăm ceva ce oricum este foarte bine?”, a declarat Romaniţa Iovan pentru Viva.ro.

Romaniţa Iovan, despre relaţia cu Irinel Columbeanu

Creatoarea de modă susţine că în perioada în care ea şi Irinel au format un cuplu, acesta locuia într-o casă de partid şi nu „învârtea averi”, aşa cum s-a speculat.

Irinel, pe vremea aceea, pe vremea lui Ceaușescu, trăia într-o casă de ICRAL. Despre asta este vorba. Nu învârtea averi, iar relația noastră a fost foarte frumoasă și am rămas prieteni, 33 de ani de prietenie, și prietenia continuă, ceea ce mi se pare extraordinar.

Niciodată când un cuplu vrea să aibă o relație, poate pentru toată viața, nu trebuie să comentezi, nici să judeci, pentru că doar ei știu ce este acolo și probabil că ei își doresc, mai mult decât sigur că ei își doresc și este exact treaba lor.

Nimeni nu are o poză cu noi (n.red cu ea și cu Irinel Columbeanu). Toţi vorbesc din auzite. Nu ar fi fost nimic rău ca el să-mi fi asigurat protecţia financiară, dar Irinel Columbeanu, când era iubitul meu, nu avea nimic. Nici casa, nici maşinile pe care le are acum, nici banii din conturi.

Amândoi am pornit de la zero. După Revoluţie, şi-a cumpărat tot o maşină inferioară, după Oltcit-ul de dinainte”, a declarat Romaniţa, potrivit Viva.ro.