Amna, mărturii zguduitoare despre problemele grave de sănătate: „Nu știam dacă o să mai trăiesc. Mi s-a spus că n-o să am copii”

Amna a fost invitată la podcastul Roxanei Nemeș, unde a vorbit pentru prima dată despre problemele grave de sănătate cu care s-a confruntat. Artista s-a răzgândit în ultima clipă în privința unei operații extrem de complicate.

08 dec. 2021, 17:02
Amna, mărturii zguduitoare despre problemele grave de sănătate: „Nu știam dacă o să mai trăiesc. Mi s-a spus că n-o să am copii”

Amna a vorbit pentru prima dată, în cadrul podcastului guăzduit de Roxana Nemeș, despre problemele de sănătate foarte grave care i-au pus viața în pericol și din cauza cărora medicii i-au spus că ar putea să nu mai aibă copii.

Amna, operată de urgenţă. Cu ce probleme se confruntă artista: „Uraţi-mi succes”

Amna a mărturisit, cu durere, că a fost nevoită să urmeze un tratament foarte strict la spitalul Fundeni. De asemenea, artista trebuia să treacă printr-o operație complexă de extirpare a colului uterin, asupra căreia s-a răzgândit în ultima clipă.

Deși medicii au avertizat-o că este foarte posibil să nu mai aibă copii, Amna a născut ulterior un băiețel perfect sănătos.

„Și nu știam dacă o să mai trăiesc, cât o să mai trăiesc. Dar am trăit cu o dungă pe buletin și cu niște analize la Fundeni, în fiecare marți, timp de un an. Mi s-a spus că n-o să am copii. Am un băiețel minunat, de șapte ani. Am zis că nu e adevărat, deci am zis că nu e adevărat. De Crăciun, de aia i-am pus și numele Cristian. De Crăciun am aflat. O să plâng acum.

Îți dai seama, ca femeie singură că sunt curtată. Au fost încercări. Trebuia să mi se scoată colul uterin a doua zi. Toată noaptea m-am rugat la Dumnezeu să-mi dea un semn. Dimineața m-am hotărât să nu fac operația”, a dezvăluit artista.

Amna şi Lucian Barbu, surprinşi la hotel. Imaginea apărută pe Internet

Amna şi Lucian Barbu au fost surprinşi la hotel. Cântăreaţa a postat o fotografie pe contul său de Instagram, unde apare Războinicul. Din imagine reiese în mod clar faptul că se simt extrem de bine împreună și că Survivor nu a însemnat doar o competiție pentru ei.

Însărcinată în OPT LUNI, cântăreaţa Amna a ajuns de urgenţă la spital
Ceea ce le-a atras atenția internauților a fost faptul că artista l-a filmat pe Lucian Barbu, colegul ei de la Survivor, în timp ce era cu ea în cameră, potrivit Wowbiz.ro.

Cântăreața Amna a obținut cele mai puține voturi din partea publicului, acest lucru a însemnat plecarea ei din competiția Survivor România. Artista susține că și-a depășit limitele și a făcut tot posibilul ca să dea tot ce este mai bun. Însă, din păcate, drumul ei se oprește în acest loc, iar în doar câteva zile va ajunge în România.

„Mi-am depasit niste limite… Si am apucat sa stau cu mine… Seara nu ai TV, telefon, tot ce poti sa faci este sa comunici cu aproapele tau. Colegii mei au devenit prietenii mei. Le multumesc celor de acasa ca au inteles ca nu pot continua”,a spus Amna emotionata inainte de a parasi concursul.