Amna, operată de urgenţă. Cu ce probleme se confruntă artista: „Uraţi-mi succes”

Amna urmează să fie operată de urgenţă, din cauză unor probleme pe care la fiere. Artista va suferi intervenţia chirurgicală, vineri, la prânz, după cum chiar ea a anunţat pe reţelele de socializare.

11 feb. 2021, 19:35
Amna, operată de urgenţă. Cu ce probleme se confruntă artista: „Uraţi-mi succes”
Amna urmează să fie operată de urgenţă

Amna, operată de urgenţă. Cântăreața și-a anunțat urmăritorii din mediul online că o să fie supusă unei intervenții chirurgicale, asta după ce s-a întors de la Survivor România. Se pare că problemele de sănătate s-au agravat în cadrul competiției desfășurate în Republica Dominicană, artista fiind nevoită să își roage colegii să o voteze pentru a pleca acasă.

Citeşte şi: Amna, după eliminarea de la Survivor: „Nici acum nu sunt foarte bine”

Amna, operată de urgenţă

Deși le dezvăluise fanilor că se pregătește să treacă prin acest episod dificil, cu toții au fost surprinși să afle că va ajunge atât de repede pe masa de operație. „Facem vizita pre-anestezică. Vineri la ora 12 ne operăm. Am venit să recoltăm analize pentru operație, urați-mi succes!”, a spus Amna pe contul său de Instagram.

Amna a fost prima concurentă eliminată de la Faimoșii. Artista a avut grave probleme de sănătate în cadrul competiției, probleme pe care nu le-a rezolvat nici acum.

Am avut palpitații, aveam mari probleme cu stomacul, am luat săruri de hidratare de la asistentă, m-am deshidratat de la cocos. Am luat și o bacterie de pe undeva. Acum o să scoatem fierea. De când am plecat știam că am probleme mari cu bila, am luat însă semnătură de la doctor, care mi-a zis că o să rezist. Dar, nu am rezistat, am luat bacteria asta.

Competiția aceasta a fost o provocare uriașă. Mă simt mai puternică acum, deși poate pentru telespectatori sau colegi nu am fost suficient de puternică. Mi-am depășit niște limite. Am învățat să stau cu mine, eram tot timpul într-o fugă continuă în București: telefoane, Instagram, Facebook, rețele de socializare. Niciodată nu apucam să stau cu mine.

Așa a vrut Dumnezeu să se întâmple. Colegii mei nu mai sunt colegi, sunt prieteni, familie. Vreau să-i aplaud din tot sufletul. 

 M-am simțit foarte rău, am început să mă deshidratez, după care am ajuns la spital. Primul doctor nu și-a dat seama de nimic, al doilea doctor m-a trimis direct la spital de urgență.

Aveam febră foarte mare și mi-a făcut o serie de analize…În curând mă voi opera și sunt gata să fac și pasul ăsta pentru că este cazul. Cine ajunge la Survivor, nu mai pleacă la fel. Ajunge mai puternic, mai încrezător, mai motivat, mai înțelept. Eu asta mi-am dorit pentru mine„, a dezvăluit Amna, potrivit Kanal D.