AMOR ÎN PUŞCĂRIE. Genică Boerică, acuzat că şi-a abuzat sexual colegul de celulă

Un milionar celebru, aflat în cea mai bine păzită puşcărie din România, a fost acuzat de un coleg de celulă că l-ar fi abuzat sexual, iar Parchetul a intrat deja pe fir şi efectuează o anchetă de proporţii.

17 mai 2019, 06:56
AMOR ÎN PUŞCĂRIE. Genică Boerică, acuzat că şi-a abuzat sexual colegul de celulă

Surse judiciare au dezvăluit că procurorii craioveni au înregistrat, recent, un dosar în care controversatul om de afaceri Genică Boierică, încarcerat în Penitenciarul Craiova, ar fi bănuit de abuz sexual, scrie spynews.ro. Milionarul ar fi ajuns în această situație după ce un alt deținut ar fi anunțat personalul închisorii că acesta l-ar fi determinat să-l satisfacă sexual, în celulă. Mai mult, sursele citate au afirmat că presupusa victimă ar fi prezentat și unele probe, pe care le-ar fi dus la conducerea închisorii într-un… recipient.

Citeşte şi Larry Nassar, fostul medic al lotului de gimnastică al SUA, 175 de ani de închisoare. Ar fi abuzat sexual mai mult de 156 de VICTIME

Potrivit procedurii standard, în astfel de situații se face o expertiză medico-legală, se declanșează o anchetă internă și este sesizat Parchetul. Sursele citate susțin că, până în acest moment, probele nu par să susțină reclamația deținutului, însă ancheta este abia la început. Ieri, surse din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova au dezvăluit că în cauză au fost demarate investigaţii „in rem”, adică referitoare la fapta reclamată, urmând ca în urma cercetărilor să fie identificat şi autorul.