Amor la Casa Albă: „N-are cum să nu-ţi placă!”- dezvăluiri FIERBINŢI despre Clinton şi stagiara lui

O înregistrare audio explozivă cu un dialog... jucăuş în Biroul Oval, între fostul preşedinte american Bill Clinton şi Monica Lewinsky, fostă stagiară la Casa Albă devenită celebră pentru aventura cu liderul de atunci al SUA, dată publicităţii săptămâna aceasta de tabloidul National Enquirer, dezvăluie noi detalii despre aventura amoroasă la nivel înalt, relatează News.com.au, citată de Agerpres.

RomaniaTV.net
01 aug. 2013, 11:18

„Aş putea să-mi dau jos hainele”, îi spune Monica Lewinsky lui Bill Clinton, într-o înregistrare care nu a mai fost publicată până acum şi despre care presa americană susţine că ar fi o „adevărată bombă” media. Astfel, potrivit National Enquirer, această înregistrare a fost făcută după mai multe luni după ce relaţia dintre Clinton şi Lewinsky a fost considerată încheiată conform materialelor anchetei făcute atunci.

Nu se ştie cum această înregistrare audio a ajuns în posesia respectivei publicaţii. La vremea respectivă au existat zvonuri că o astfel de înregistrare există, dar se credea că ea a fost distrusă.

„Din moment ce ştiu că vei fi singur mâine seară, am două propuneri pentru tine, dar nu va funcţiona dacă nu mă vei vedea… Aş putea să mă dezbrac şi să încep… Ei bine, pe scurt, eu ştiu, nu are cum să nu-ţi placă.…Sper să te văd mai târziu şi sper că vei urma scenariul meu şi vei face aşa cum vreau eu. La urma urmei, nu mă poţi refuza pentru că am fost prea drăguţă şi adorabilă şi în curând n-o să mai trec pe aici„, se aude vocea fostei stagiare în înregistrarea de acum 16 ani.

Citeşte şi: Monica Lewinsky iese din nou la rampă. Află ce surpriză le pregăteşte americanilor

Apoi, ea îi cere lui Clinton să-şi pună asistentul să-i schimbe programul pentru a facilita întâlnirile lor secrete. „Sunt foarte insistentă, dar uh … eu chiar vreau să te văd”, spune ea. Potrivit uneia dintre versiuni, această înregistrare ar fi fost făcută de Linda Tripp, fostă prietenă a domnişoarei Lewinsky şi care a lucrat de asemenea la Casa Albă.

Aventura lui Clinton cu stagiara Lewinsky în 1996 a condus la acuzarea de sperjur a fostului preşedinte de către Camera Reprezentanţilor şi începerea procedurii de destituire. Clinton nu a fost până la urmă destituit din funcţie, însă pe fondul acestui scandal democraţii au pierdut alegerile prezidenţiale din anul 2000 în faţa republicanilor.

Citeşte şi: Monica Lewinsky ar putea scrie o carte despre relaţia ei cu Bill Clinton

Aceste dezvăluiri vin într-un moment total nepotrivit pentru Clinton, a cărui soţie, Hillary, o figură-cheie în administraţia Obama, este de aşteptat să candideze în 2016 pentru fotoliul de la Casa Albă.