AMOR LA TIMIŞOARA. Elevul balerin se iubeşte cu profesoara cu acordul părinţilor VIDEO

Sergiu Mihalic, elevul care a apărut într-un filmuleţ pe YouTube în care îşi sărută profesoara de balet, a recunoscut că are de mai mult timp o relaţie de dragoste cu profesoara sa de balet. Profesorii lui sunt de acord cu relaţia celor doi întrucât tânăra instructoare nu este angajata liceului, informează bzi.ro.

RomaniaTV.net
05 apr. 2012, 10:40
AMOR LA TIMIŞOARA. Elevul balerin se iubeşte cu profesoara cu acordul părinţilor VIDEO

Minorul din Timişoara filmat în ipostaze intime cu profesoara susține că o iubește pe aceasta și că relația dintre ei este cunoscută de părinții lui.

Elevul spune că în filmul postat pe YouTube nu este nimic anormal, dar că acesta a fost realizat de cineva care le vrea răul. „Nu înțeleg de ce se revoltă și comentează atâta lume? Ce se vede acolo nu este nimic greșit, asta v-o spune omul care este alături de Sergiu și știu ce fel de om este. El se simte ca orice concurent înainte de o competiție puternică și mă întreb de ce presa nu-i anchetează pe cei care au făcut filmarea. Sergiu nu era în incinta școlii și nici profesoara nu era angajata colegiului așa că nu văd unde sunt problemele de care se tot discută”, a spus unul dintre profesori care l-au însoţit la olimpiadă pe tânăr pentru bzi.ro.