Amuzant sau scandalos? Un american şi-a făcut de râs copilul pe internet FOTO

Un bărbat din Statele Unite şi-a fotografiat fetiţa în vârstă de trei ani într-o ipostază ruşinoasă şi a postat imaginea pe Internet. Bărbatul, a cărui identitate a fost protejată de instituţiile media care au reflectat cazul, spre binele copilului, spune că a vrut doar să împărtăşească experienţa lui cu alţi părinţi care trec prin situaţii asemănătoare.

RomaniaTV.net
02 oct. 2012, 13:12

Bărbatul şi-a fotografiat fiica îmbrăcată în pijama şi având agăţată de gât o hârtie pe care este scris următorul mesaj: „Am făcut caca la duş şi tata a trebuit să cureţe după mine. Semnez mai jos în semn de permisiune ca fotografia să fie folosită în albumul meu de final de liceu„. În imagine, fetiţa zâmbeşte inocent, neavând idee ce se întâmplă.

Odată ajunsă pe internet, fotografia a devenit rapid viral şi a scandalizat pe toată lumea. Unii au cerut chiar ca acest caz să fie anchetat de cei de la serviciile sociale şi l-au calificat drept „bolnav” pe bărbat.

Tatăl este şocat de polemica iscată de o fotografie pe care el a făcut-o doar pentru amuzament, care nici măcar nu s-a vrut a fi o pedeapsă. „Dacă oamenii chiar vor binele fiicei mele, ar fi mai bine să ne lase în pace”, a spus bărbatul. Mai mult, a încercat să sublinieze tenta amuzantă a lucrurilor postând pe acelaşi site de socializare următorul mesaj: „Ca să fiu cinstit, o să semnez şi eu o hârtie prin care îmi dau acordul să îmi facă şi ea acelaşi lucru când voi fi bătrân şi decrepit”.

Cum criticile nu au încetat, ba chiar a început să primească mesaje de ameninţare, bărbatul şi-a şters, pur şi simplu contul şi a oferit o ultimă explicaţie pentru publicaţia MailOnline: „Oamenii au tot dreptul să mă judece şi să nu fie de acord cu mine. Eu, personal, am crezut că este amuzant şi nu m-am gândit că voi atrage atâta atenţie. Am vrut doar să le ofer celor care pot râde de astfel de lucruri şansa să o facă. Nu eram supărat pe fiica mea, nici nu am încercat să îi demonstrez ceva, nici nu am avut vreo intenţie rea”.