Evadare tragi-comică: Un deţinut a rămas blocat în timp ce încerca să scape FOTO

Un deţinut din Brazilia a rămas blocat atunci când încerca să evadeze printr-o gaură săpată în perete. A fost nevoie de interevenţia pompierilor pentru a-l elibera.

RomaniaTV.net
05 dec. 2012, 16:54

Potrivit The Telegraph, bărbatul a fost prea mare ca să încapă pe gaura săpată în perete. Alături de el mai erau încă 4 deţinuţi în aceiaşi celulă. Doar unul dintre cei patru a reşit să evadeze, fiind cel care a ieşit înaintea tuturor.

Prizonierul supraponderal a reuşit să intre doar cu jumătate din corp afară, blocându-se pe parcurs. Cei aflaţi încă în interior au vrut să îl elibereze cu ajutorul unei ţevi de metal provenite de la un duş, dar nu au reuşit. Speriat că nu mai poate să iasă, deţinutul a început să strige, alertând paznicii. A fost nevoie de intervenţia pompierilor şi de spargerea întregului perete pentru a-l elibera.

Întâmplarea a avut loc la luni noaptea, în oraşul Ceres, din Brazilia, iar poliţia a refuzat să ofere publicităţii numele persoanelor implicate. Singurul evadat încă nu a fost găsit, el reuşind să escaladeze un zid de 5 metri după ce a scăpat prin gaura din perete.

Acest gen de evadări sunt frecvente în Brazilia, de la începutul anului nu mai puţin de14 deţinuţi au evadat prin săparea de tuneluri.