Amuzantă şi nu prea. Delia Matache a jignit o femeie la un concert. Uite ce a putut să-i spună

Delia Matache este în general o persoană amuzantă, dar la un concert susţinut în aer liber, în parcarea unui centru comercial din Capitală a "reuşit" să dea cu nuca în perete când a vrut să facă o glumă.

RomaniaTV.net
07 nov. 2014, 07:59
Amuzantă şi nu prea. Delia Matache a jignit o femeie la un concert. Uite ce a putut să-i spună

Delia a strâns fani de toate vârstele la un concert susţinut în parcarea unui mall din Capitală, cu toate că afară erau doar câteva grade. Între piese, cântăreaţa a încercat să mai dezmorţească publicul zgribulit cu o serie de glume, scrie libertatea.ro. „Mie mi-au îngheţat mâinile. Care aveţi mănuşi?”, a aruncat-o ea către spectatori.

Cum oamenii au început să-i fluture pe sub nas zeci de mănuşi, cântăreaţa a prins curaj şi a încercat o glumă nouă: „Tanti cu basma, vreau să vă aud cântând. Urmează o piesă de pe vremea lui Marius Ţeicu!”, a strigat ea privind fix în ochi o femeie trecută de 50 de ani, din primul rând.

Doar că, în loc să cânte un şlagăr de-al celebrului compozitor, Delia a interpretat unul al trupei rock Nirvana. Doamna cu batic a zâmbit amar la gluma neinspirată, dar a dansat, bucuroasă că Delia i-a făcut o dedicaţie.