Amy şi Becky Glass, gemenele OBSEDATE de EXISTENŢA lor IDENTICĂ

Un caz bizar este cel al surorilor gemene Amy şi Becky Glass, din Statele Unite, care au un fel ciudat de dependenţă. Cele două femei în vârstă de 46 de ani sunt gemene identice. Nu s-au putut despărţi una de cealaltă şi împart totul, de la locuinţă, hrană, afaceri, telefon sau Facebook, până la bărbaţi. Sunt obsedate de ideea de a fi identice nu numai din punct de vedere fizic, ci şi de a duce o viaţă identică.

RomaniaTV.net
22 mai 2014, 15:52

Gemenele au o obsesie bizară ce le face să nu poată sta despărţite nicio clipă şi să împartă totul. Absolut totul. Astfel, cele două femei care au ajuns la vârsta 46 de ani, spun că au stat despărţite cel mult o jumătate de oră, într-o anumită ocazie.  

Femeile consumă aceeaşi hrană şi în aceleaşi cantităţi, împart aceeaşi locuinţă, acelaşi dormitor, se îmbracă la fel cu mici deosebiri de nuanţă în privinţa culorilor hainelor), împart acelaşi profil pe reţeaua de socializare Facebook, acelaşi telefon, aceeaşi afacere pe care şi-au dezvoltat-o împreună, acelaşi birou …

Citeşte şi Cuvintele nu sunt de ajuns: Află ce au făcut nişte GEMENE TALENTATE din STĂPÂNUL INELELOR VIDEO

La un moment dat, au avut şi un prieten, pe care, fireşte, l-au împărţit. Acum, nu mai sunt interesate de nicio relaţie şi afirmă că se simt ca şi cum ar fi căsătorite una cu cealaltă. „Este ca şi cum am fi o singură persoană în două trupuri”, afirmă gemenele din Los Angeles, scrie Daily Mail.

Când erau în liceu, cele două surori gemene au fost hărţuite şi umilite de colegii lor, pentru că se îmbrăcau la fel. După acest episod au renunţat să se mai îmbrace identic. Dar după ce au ajuns la universitate, în 1986, în New Jersey, şi-au reluat obiceiul, pentru cu nu mai suportau ideea a fi diferite una de cealaltă. „Ne-am decis, totuşi, să facem o mică schimbare şi am ales să ne îmbrăcam în continuare la fel, dar în nuanţe sau culori diferite”, au dezvăluit gemenele, scrie Daily Mail.

Singurul bărbat pe care l-au împărţit între ele

În 1993, Amy şi Becky l-au cunoscut pe Chris, care le-a devenit prieten. L-au împăţit şi pe el. „A fost singurul bărbat care a făcut sex cu amândouă. Nu am fost niciodată geloase una pe cealaltă, pentru că el nu a ales niciodată între noi două”, a mărturisit Amy.

Citeşte şi Surorile gemene care ÎMPART acelaşi BĂRBAT atât în dormitor, cât şi în afara lui: Facem totul ÎMPREUNĂ FOTO

Gemenele nu şi-au dorit să se căsătorească, pentru că nu acceptau nici măcar ideea de a fi despărţite una de cealaltă sau să dea socoteală unui bărbat pentru ceea ce fac. Nu şi-au dorit nici să devină mame, deşi, la un moment dat, le tenta ideea de a adopta un copil pe care să îl crească împreună. S-au răzgândit însă, dându-şi seama că nu s-ar putea ocupa de el aşa cum ar trebui.

În schimb, ele adoră să călătorească şi să se ocupe de afacerea lor. Sunt încântate că sunt libere şi sunt propriii lor şefi. Au dezvoltat împreună o companie de marketing.

Adoptate

Gemenele Amy şi Becky au fost adoptate la vârsta de 2 luni şi au crescut amândouă în aceeaşi familie adoptivă, în New Jersey. „Mama noastră adoptivă ne povestea că atunci când eram mici ne căţăram una în patul celeilalte, pentru că voiam să dormim împreună şi, uneori, îmi scoteam suzeta din gură ca să i-o dau lui Becky”, a mai povestit Amy.

Citeşte şi Două GEMENE au avut parte de o TRANSFORMARE DRAMATICĂ de look. Din fete URÂŢELE au ajuns IDOLI la TV

Chiar şi când au fost în burta mamei lor, bătăile inimilor lor erau simultane, astfel încât  femeia nu a ştiut că era însărcinată cu gemeni. Amy şi Becky sunt convinse că, atunci când le va sosi ceasul, inimile lor se vor opri în aceeaşi secundă…