An fără precedent pentru Ștefan Bănică, Fuego și Ștefan Hrușcă. Și-au anulat concertele de Crăciun

Fuego, Ștefan Bănică și Ștefan Hrușcă, artiștii care obișnuiau sa îi colinde pe scenă pe români au fost nevoiți să își anuleze concertele în acest an. Este pentru prima dată în 15 ani când artiștii vor sta cu familia de sărbători.

17 dec. 2020, 08:57
An fără precedent pentru Ștefan Bănică, Fuego și Ștefan Hrușcă. Și-au anulat concertele de Crăciun

An fără precedent pentru Ștefan Bănică, Fuego și Ștefan Hrușcă. Considerați regii colindelor, cei trei artiști au fost nevoiți să își anuleze concertele de colinde din luna decembrie, după ce timp de ani de zile i-au colindat pe scenă pe români. În acest, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, aceștia își vor petrece pentru prima dată în 15 ani sărbătorile alături de familie.

Citește și: Cea mai frumoasă reclamă de Crăciun a anului. Publicul a fost impresionat până la lacrimi

Fuego și-a anulat pentru prima dată în 15 ani turneul de colinde din luna decembrie. Acesta începea de Ziua Națională a României și artistul ajungea în 35 de orașe din România. În aceeași situație sunt și Ștefan Bănica și Ștefan Hrușcă.

An fără precedent pentru Ștefan Bănică, Fuego și Ștefan Hrușcă. Fuego își petrecea sărbătorile de iarnă pe stil vechi, în luna ianuarie, când își lua liber timp de două săptămâni, perioadă pe care o petrecea alături de familia sa.

„După 15 ani mi-am anulat turneul de colinde din luna decembrie, care trebuia să înceapă exact de Ziua Naţională. Trebuiau să fie 35 de oraşe mari ale României, în cele mai mari săli de spectacole, oamenii au rămas dezamăgiţi. Nu pot decât să mă urmărească pe canalul meu de YouTube, unde am lansat două cântece noi acum în luna decembrie, unul se cheamă, «Glas de colindă», al doilea «E Crăciun». Din păcate, după 15 ani, în luna decembrie nu am nici un spectacol. Am prins şi vremurile acestea, vremuri grele pentru toţi românii şi mă întristează faptul că nu pot să fiu în faţa publicului meu, să-i fac pe oameni fericiţi. Din păcate acestea sunt restricţiile, eu sunt un om corect şi cu rigurozitate. Păstrez toate restricţiile şi tot ceea ce se spune în legislaţie, aşa că nu-mi rămâne decât să stau cu familia mea, pentru că, atenţie, în 15 ani este prima dată când stau cu familia mea de Sărbători. Niciodată nu am stat cu familia de Sărbători decât în luna ianuarie, când îmi luam liber două săptămâni şi făceam Crăciunul şi Revelionul pe stil vechi. Ei, anul acesta voi sta pentru prima dată cu familia mea după 15 ani”, a declarat Fuego pentru Click!.