Cea mai frumoasă reclamă de Crăciun a anului. Publicul a fost impresionat până la lacrimi

S-a decis care e cel mai frumos spot publicitar din acest an. A impresionat oameni de pe tot globul și a ajuns viral pe internet.

16 dec. 2020, 08:32
Cea mai frumoasă reclamă de Crăciun a anului. Publicul a fost impresionat până la lacrimi

Cea mai frumoasă reclamă de Crăciun a anului

. Reclama realizată de o companie farmaceutică olandeză a fost catalogată drept „cea mai bună de anul acesta”, după ce a devenit o senzație virală. În doar trei minute, reclama a reușit să-i impresioneze pe privitori până la lacrimi.

Cea mai frumoasă reclamă de Crăciun a anului. DocMorris, un domn în vârstă, aparent izolat de pandemia de coronavirus, se antrenează în fiecare zi pentru a deveni mai puternic. Chiar dacă are unele zile în care face eforturi să treacă la acțiune, bătrânul se motivează uitându-se la o fotografie. Publicul descoperă ulterior că este vorba despre nepoata lui.

Cea mai frumoasă reclamă de Crăciun a anului. În cele din urmă, bătrânul își revede familia de Crăciun și în acel moment devine evident motivul antrenamentelor sale: să fie suficient de puternic încât să își ridice nepoata pentru a o ajuta să pună steaua deasupra bradului de Crăciun.

Clipul i-a lăsat pe internauții din toată lumea în lacrimi. Reclama s-a încheiat cu sloganul: „Ca să poți avea grijă de ceea ce contează cu adevărat în viață”.

Clipul a fost creat de agenția germană Jung von Matt și face parte din campania „Aveți grijă” a companiei olandeze.

„Anul acesta, cel mai frumos cadou dintre toate este faptul că suntem bine și sănătoși. De aceea, sănătatea ta este o chestiune apropiată și pentru inimile noastre. Pentru că, mai ales de Crăciun, să poți avea grijă de ceea ce contează cu adevărat în viață: să petreci timp fără griji cu familia și cei dragi. DocMorris vă urmează tuturor sărbători fericite și de neuitat. Fiți sănătoși”, se arată în descrierea de pe pagina de Youtube a companiei, conform DailyMail.

Până în momentul de față, reclama companiei a reușit să strângă 6,8 milioane de vizionări pe YouTube, iar utilizatorii de social media au lăudat și ei producția.

„Cea mai bună reclamă de Crăciun din acest an”, a scris un internaut. „Nu știam unde se îndreaptă cu povestea, dar acum … plâng”, „Ce reclamă frumoasă și emoționantă de Crăciun!”,  în timp ce un altul a spus: „Această reclamă m-a făcut să plâng chiar în timp ce mă aflam la birou”.

Citește și Scrisori pentru Moş Crăciun, din satele sărace ale României: „Mi-aş dori ceva de mâncare şi o tabletă că să-mi pot face temele”

Best commercial 2020…I'm not crying, you are crying!!!

Posted by Radu Rusu on Saturday, December 12, 2020