Ana Baniciu a ales deja bona pentru bebelușul ei. Actrița nici nu a vrut să audă de părerea soțului: „Nu așa funcționează, eu aleg”

Ana Baniciu și Edy Kovacs mai au puțin de așteptat până să își țină primul lor copil în brațe. Actrița este foarte entuziasmată, mai ales că în aproximativ șase săptămâni va naște.

17 apr. 2024, 08:47
Ana Baniciu a ales deja bona pentru bebelușul ei. Actrița nici nu a vrut să audă de părerea soțului: „Nu așa funcționează, eu aleg”
Ana Baniciu a ales deja bona pentru bebelușul ei. Actrița nici nu a vrut să audă de părerea soțului: „Nu așa funcționează, eu aleg”

Ana Baniciu este în culmea fericirii la gândul că își va ține în brațe, cât de curând, primul copil. Vedeta a vorbit despr eultimele pregătiri, ba chiar a dezvăluit că a ales și bona care o va ajuta să aibă grijă de copil în prima perioadă din viața sa.

Citește și: Ana Baniciu și Edy Kovacs au decis cine le va boteza primul lor copil: „Este prietena mea cea mai bună din copilărie, ne cunoaștem de la 2 ani”

Ana Baniciu a ales deja bona pentru bebelușul ei

Vedeta și Edy Kovacs sunt împreună de câțiva ani iar anul trecut, în septembrie, s-au căsătorit religios. Acum așteaptă și primul lor copil iar pregătirile pentru eveniment sunt în toi. Ana Baniciu va naște în iunie, natural, fiind mândră de decizia ei. Chiar și medicul a felicitat-o pentru curajul de care va da dovadă prin această decizie.

„Nu știu cum se calculează, că în luni este destul de dificil. Mai am șapte săptămâni li nasc. Mai e foarte puțin. De pe 1 iunie pot să nasc oricând. O să nasc natural, sunt curajoasă. 100% nasc natural. M-a felicitat și domnul doctor, a spus că sunt curajoasă și că nu mă las cu una, cu două. (…) Nu știm încă numele. Nu a fost o perioadă grea, mulțumesc lui Dumnezeu și mai facem dacă e așa simplu. Acum începe greul, mă mișc foarte greu. Am și găsit bonă, ieri am semnat contractul. Costă, dar nu e româncă. O să nasc, facem botezul, apoi vine. Am făcut interviu video cu ea. E din Filipine. Are 40 de ani, acum p facem cunoscută și ea nici nu știe unde vine. O cheamă Mercy și e foarte drăguță”, a declarat Ana Baniciu la emisiunea „La Măruță”.

Totuși, deși toate detaliile au fost stabilite, deciziile în privința bonei au fost exclusiv ale Anei, soțul său neavând un cuvânt foarte mare de spus. Inițial, însă, ideea cu bona filipineză a fost a lui Edy.

„Am fost într-o zi să mâncăm înghețată și Edy a văzut o filipineză care ne servea cu înghețată. Era foarte frumoasă și instinctul lui a fost să-i zică să vină să aibă grijă de copil. I-am zis că nu așa funcționează și că eu aleg, am eu criteriile mele. Mercy e pe drum, durează 6 luni până vine. E drăguță și sper să fie așa cum trebuie să fie, adică un om bun, că și noi suntem oameni buni și o să ne comportăm frumos cu ea, să fie parte din familie”, a mai explicat Ana Baniciu.

Citește și: Ana Baniciu a dezvăluit ce nume va purta fiul său și al lui Edy Kovacs. „Sunt plină de viață, fericită și mă bucur că suntem pe ultima sută de metri”