Ana Baniciu și Edy Kovacs au decis cine le va boteza primul lor copil: „Este prietena mea cea mai bună din copilărie, ne cunoaștem de la 2 ani”

Ana Baniciu și Edy Kovacs sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru venirea pe lume a primului lor copil. Cei doi au ales și nașii pentru fiul lor.

08 apr. 2024, 19:24
Ana Baniciu și Edy Kovacs au decis cine le va boteza primul lor copil: „Este prietena mea cea mai bună din copilărie, ne cunoaștem de la 2 ani”
Ana Baniciu a ales nașii primului său copil

Ana Baniciu, una dintre cele mai iubite artiste de la noi, poate spune că e o femeie împlinită. Se bucură de o carieră de succes, reușind să-și creeze un renume în industria muzicală, dar a cochetat și cu actoria.

În ceea ce privește viața personală, lucrurile merg extraordinar. Ea și Edy Kovacs trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar în scurt timp vor deveni părinți. Cântăreața a dezvăluit că se simte foarte bine în această perioadă și se consdieră o gravidă norocoasă.  Ea și soțul ei continuă renovările, pentru că vor să se mută în casă nouă cu bebelușul lor.

Citește și: Ana Baniciu, ajunsă în a șaptea lună de sarcină, așteaptă cu nerăbdare să-și țină copilul în brațe: „Am emoții, dar nu îmi e frică! Voi naște natural”

Ana Baniciu este pe ultima sută de metri cu pregătirile și vrea ca totul să fie perfect, așa că s-a gândit deja și cine vor fi nașii micuțului care urmează să vină pe lume. Nașa este chiar cea mai bună prietenă a sa, nu nașii de cununuie, așa cum era de așteptat.

„Nu, vom avea alți nași, dar și ei sunt alături de noi constant și vor fi și în continuare.

(…) Da, este prietena mea cea mai bună din copilărie, Nadine, ne cunoaștem de la 2 ani, am făcut împreună grădiniță, liceu, absolut tot. Ea va fi nașa și mai avem un naș din partea lui Edy, este vorba despre prietenul lui bun.”, a mărturisit Ana Baniciu pentru Unica.ro.

Ana Baniciu, despre camera fiului ei

Ana Baniciu își dorește foarte mult să se mute în casa cea nouă până când bebelușul lor va veni pe lume. Chiar dacă a fost un proces dificil, renovările sunt aproape gata, motiv pentru care urmează să facă și acest pas.

Citește și: Ana Baniciu a dezvăluit ce nume va purta fiul său și al lui Edy Kovacs. „Sunt plină de viață, fericită și mă bucur că suntem pe ultima sută de metri”

Pentru camera copilului, vedeta a ales un tapet în culori pastelate, pentru a fi potrvite pentru fiul eu și al lui Edy Kovacs.

„Camera bebelușului o să fie o cameră foarte drăguță, am comandat de curând chiar și un tapet în culori așa pastelate. O să fie cameră normală, frumoasă pentru un băiețel așa la început de drum. Cu siguranță va dormi mai mult cu noi, dar acum trebuia să aibă și el camera lui.”, a mai spus artista.