Ana Baniciu, afectată grav de despărţirea părinţilor şi de moartea mamei ei. „A plecat atât de mândră și de fericită pentru mine”

Ana Baniciu a trecut printr-o mare suferință în acest an, după ce mama ei a murit. Artista a vorbit despre tragicul moment, dar şi despre despărţirea părinţilor ei.

11 oct. 2022, 17:01
Ana Baniciu, afectată grav de despărţirea părinţilor şi de moartea mamei ei. „A plecat atât de mândră și de fericită pentru mine”
Ana Baniciu, afectată grav de despărţirea părinţilor şi de moartea mamei ei. "A plecat atât de mândră și de fericită pentru mine"

Ana Baniciu, afectată grav de despărţirea părinţilor şi de moartea mamei ei. „Anul ăsta a fost, cu siguranță, cel mai greu de până acum! Mama a fost și rămâne omul meu de bază, femeia care și-a dedicat viața unui singur om… Mie! Mi-a dat o lecție extraordinară despre iubire, devotament și implicare, și îi rămân pe viață recunoscătoare! Nu-mi place să regret nimic și nici nu cred că am ce… Mama a plecat atât de mândră și de fericită pentru mine, ne-am spus tot ce era de spus înainte de plecarea ei și, în ultimele două luni, am respirat împreună!”, a spus Ana Baniciu pentru VIVA!.

Citeşte şi: Ana Baniciu, la un pas de moarte. Momente teribile pentru părinţii artistei: „Am făcut un hematom lângă creier”

Artista a dezvăluit şi cum a afectat-o despărţirea părinţilor săi: „Evident că am suferit și nu a fost un moment deloc simplu nici pentru mine, nici pentru ei! Ei s-au înțeles mereu în ceea ce mă privește și tata a avut o încredere totală în mama. El a fost majoritatea timpului plecat în turnee, la concerte atât în țară, cât și în afară, pentru că, așa cum mi-a explicat la început, arta cere sacrificii! De toate – școală, creșterea și evoluția mea – s-a ocupat mama. Fiind spectator al despărțirii lor, m-am maturizat și am considerat experiențele astea ca fiind parte din evoluția mea ca om și ca femeie”.

Citeşte şi: Ana Baniciu a renunţat! Ce se întâmplă cu nunta vedetei: „Astea sunt deciziile noastre”

„Am avut o copilărie plină, mama m-a ținut mereu ocupată, am muncit de mică, și asta m-a făcut să mă și maturizez foarte rapid. Chiar dacă provin dintr-o familie cu părinți despărțiți, ai mei mereu au avut o relație bună. Mama a fost pionul principal în creșterea și dezvoltarea mea, iar tata a avut încredere totală în ea, și bine a făcut, pentru că am primit o creștere extraordinară!”, a mai spus Ana Baniciu.